Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για αυτό θα πάει Βελιγράδι: Οι πανηγυρισμοί σταμάτησαν στο παρκέ!

Για αυτό θα πάει Βελιγράδι: Οι πανηγυρισμοί σταμάτησαν στο παρκέ!
Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022 - 11:54

Αυτή η ομάδα δείχνει ότι μπορεί να τελειώσει τη δουλειά. Αυτή η ομάδα δείχνει ότι μπορεί να πάει… μέχρι τέλους και να διεκδικήσει αυτό που ξέρει ότι μπορεί να πάρει: Την παρουσία του στο Βελιγράδι. Πως το έδειξε; Με το γεγονός ότι τα πανηγύρια ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ στο παρκέ! Σοβαρός ο Ολυμπιακός, σταμάτησε να πανηγυρίζει αμέσως μόλις μπήκε στα αποδυτήρια του γηπέδου της Μονακό.

Οι Πρόεδροι, αγκαλιά με την ομάδα έκαναν το «ζντο» νίκης, για το οποίο σαν ενημερώσαμε νωρίτερα και σα δείξαμε το βίντεο. Αλλά τα πανηγύρια σταμάτησαν εκεί! Μπαίνοντας στα αποδυτήρια του γηπέδου της Μονακό… επικρατούσε σιγή! Ηρεμία. Μια ατμόσφαιρα «δεν έγινε κάτι». Αν και έγινε «ΚΑΤΙ» και μάλιστα πολύ, πολύ μεγάλο! Ο Ολυμπιακός κατάφερε να γυρίσει υπέρ του, την εις βάρος του κατάσταση και μάλιστα μέσα σε ένα ματς! Δεν άργησε πολύ το 1-1 του ΣΕΦ να το κάνει 2-1 του Μονακό…

Αλλά η ομάδα αυτή έχει προορισμό. Έχει στόχο και σοβαρότητα, για να πετύχει αυτό τον στόχο. Και είναι ΠΡΟΣΗΛΩΜΕΝΗ. Δεν παρεκκλίνει από την πορεία της. Δεν αλλάζει το πλάνο της. Δεν στρέφει την προσοχή της αλλού. Η ομάδα αυτή ξέρει ότι μπορεί και ΠΡΕΠΕΙ να τελειώσει τη δουλειά ΣΤΟ ΜΟΝΑΚΟ, ει δυνατόν. Να μην χρειαστεί καν να φέρει τη διαδικασία πίσω στο ΣΕΦ. Έχει το μομέντουμ, έχει την ποιότητα, έχει τη δυνατότητα. Και να μη συμβεί, ξέρει ότι μπορεί να τελειώσει τη δουλειά στο σπίτι του.

Αλλά ο Ολυμπιακός έχει την απαραίτητη σοβαρότητα για να πάρει την πρόκριση στο Βελιγράδι, από την Παρασκευή κιόλας. Και το φινάλε των πανηγυρισμών αμέσως μόλις τελείωσε το ματς, δείχνει ότι το μυαλό είναι ΚΑΘΑΡΟ!

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης