Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Την Τετάρτη το βράδυ δεν έχει γιορτή, έχει μάχη

Την Τετάρτη το βράδυ δεν έχει γιορτή, έχει μάχη
Σάββατο, 30 Απριλίου 2022 - 10:20

Οφείλουμε άπαντες να κατανοήσουμε ότι το τελευταίο βήμα, προς το Βελιγράδι, αναμένεται να είναι και το πιο δύσκολο από όλα. Ο Ολυμπιακός για έναν πόντο δεν κατάφερε το βράδυ της Παρασκευής, στο Μονακό, να τελειώσει τη δουλειά και να κλείσει από τώρα εισιτήριο για το Final 4, αλλά έχει μπροστά του ακόμη μία ευκαιρία. Μία ευκαιρία την οποία φυσικά θέλει να αρπάξει και να κάνει αυτό το οποίο επιθυμεί. Ωστόσο, δεν θα είναι εύκολο το έργο του. Κάθε άλλο. Οφείλουμε όλοι να το έχουμε στο μυαλό μας, αυτό. Και εκείνοι, οι οποίοι θα είναι στο ΣΕΦ, αλλά και όσοι παρακολουθούν τον μεγάλο αγώνα, από την τηλεόραση.

Ο Ολυμπιακός θα έχει δύσκολο έργο, απέναντι στη Μονακό, για να κάνει το 3-2 και να τελειώσει τη σειρά. Την Τετάρτη το βράδυ δεν έχει γιορτή, έχει μάχη. Γιορτή θα έχει, αν όλα έχουν πάει καλά, μετά της 23:00. Και βάλε, πάνω-κάτω. Το ματς αρχίζει στις 21:30 πλέον και το ΣΕΦ πρέπει να είναι… ηφαίστειο, από τις 20:00 και… βγάλε. Ο Ολυμπιακός κατεβαίνει ξανά στον Πειραιά, με στόχο να πάρει αυτό το οποίο θέλει και για να το καταφέρει θα μας χρειαστεί ΟΛΟΥΣ. Και όχι… εορταστικά. Αλλά με… πάθος και έτοιμους να καταθέσουμε και εμείς ψυχή, μαζί με την ομάδα…

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης