Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός | Μπάσκετ: Παρόντες οι Πρόεδροι στην προπόνηση

Ολυμπιακός | Μπάσκετ: Παρόντες οι Πρόεδροι στην προπόνηση
Δευτέρα, 2 Μαΐου 2022 - 14:35

Μετράμε αντίστροφα. ΟΛΟΣ ο Ολυμπιακός ζει και αναπνέει για το Game 5 με τη Μονακό! Ζει και αναπνέει για να πάει στο Βελιγράδι και να καταφέρει να δώσει, έτσι, το παρών στο Final 4 της Ευρωλίγκας, αναζητώντας την απόλυτη υπέρβαση! Και όσο οι μέρες περνούν, η ομάδα συσπειρώνεται ολοένα και περισσότερο.

Οι Πρόεδροι του Ολυμπιακού, κ.κ. Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος, έδωσαν τη Δευτέρα 2/5 το παρών στην προπόνηση του Ολυμπιακού!

Δίπλα στην ομάδα, «τα είπαν» με Μπαρτζώκα και παίκτες και φυσικά, όπως ήταν παρόντες και στο Μονακό, στα Games 3 και 4, έτσι παραμένουν προσηλωμένοι στον στόχο του Ολυμπιακού, όπως και ΟΛΗ η ομάδα. Και ο στόχος, όπως είπαμε, είναι ένας: Το Βελιγράδι…

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Το Game 5 αντιμετωπίζεται από όλους στον Ολυμπιακό ως μια ΜΕΓΑΛΗ πρόκληση και η ομάδα είναι ενωμένη, ως γροθιά! Η παρουσία των Προέδρων του Ολυμπιακού, στο πλευρό της ομάδας, όχι μόνο… γενικά, αλλά και φυσικά, με τους κ.κ. Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο να είναι εκεί, δίπλα στο παρκέ, δείχνει πόσο πολύ θέλει ΟΛΟΣ ο οργανισμός του Ολυμπιακού, την πρόκριση.

** Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, η Media day θα διεξαχθεί το μεσημέρι τις 3/5 στις 12:00.

Διαβάστε επίσης