Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπάσκετ: Θρύλε γερά, πρωτάθλημα ΞΑΝΑ! (photo)

Μπάσκετ: Θρύλε γερά, πρωτάθλημα ΞΑΝΑ! (photo)
Τετάρτη, 11 Μαΐου 2022 - 11:46

Το πρωτάθλημα ήταν και παραμένει σταθερά ο πρώτος και μεγαλύτερος στόχος του Ολυμπιακού στο μπάσκετ. Προφανώς ο Θρύλος πηγαίνει στο Βελιγράδι για να κατακτήσει την Ευρωλίγκα και όχι απλώς για τη… συμμετοχή. Αλλά από την ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ, ο πρώτος στόχος ήταν η επιστροφή στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος και για αυτό ο Ολυμπιακός ακόμη δουλεύει. Και σήμερα έχει ματς πρωταθλήματος μπροστά του. Στην Πάτρα ο Θρύλος για να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα, στις 19:15, για την Stoiximan Basket League!

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Ολυμπιακός, καθώς οδεύουμε προς τα πλέι οφ, θέλει να συνεχίσει νικηφόρα και να συνεχίσει να δείχνει ότι θα πάει στην τελική ευθεία και στους τελικούς, με το πλεονέκτημα, το οποίο ο ίδιος δούλεψε και κέρδισε, μέσα στη σεζόν. Απώλεια σήμερα δεν υπάρχει, για τον Θρύλο, ο οποίος περνάει από την Πάτρα και προχωράει για τον τίτλο. Τον τίτλο που δικαιούται!

ΠΑΜΕ ΘΡΥΛΕ!

Διαβάστε επίσης