Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ήττα της Έφες πριν τον Ολυμπιακό

Ήττα της Έφες πριν τον Ολυμπιακό
Παρασκευή, 13 Μαΐου 2022 - 23:49

Την ήττα με 79-73 γνώρισε η Έφες από την Καρσίγιακα για τον 2ο αγώνα της φάσης των προημιτελικών του τουρκικού πρωταθλήματος. Οι παίκτες του Αταμάν δεν κατάφεραν να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης με αποτέλεσμα να χάσουν τον αγώνα. Έτσι η σειρά έγινε 1-1 και θα χρειαστεί και τρίτο παιχνίδι, την Κυριακή (15/5), με γηπεδούχο την Εφες, για να αναδειχτεί η ομάδα που θα προκριθεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Για τον προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι πρώτος σκόρερ ήταν ο Κρις Σίγκλετον με 15π. , 6ρ ενώ ξεχώρισε και ο παλιός γνώριμος, από τον πέρασμά του στο λιμάνι, Μπράιν Ντάνστον με 13π. 4ρ. Από την άλλη, για τους νικητές πρώτοι σκόρερ ήταν οι Ρόλ και Τέιλορ που σημείωσαν από 20π ενώ εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι Κόλσον και Τάιους με 12π.

Να σημειώσουμε, πως στον αγώνα πήρε μέρος κανονικά ο Σέιν Λάρκιν σκοράροντας 11π σε 25 λεπτά συμμετοχής ενώ για λόγους ξεκούρασης ενόψει Final 4 δεν αγωνίστηκε ο Βασίλιε Μίσιτς.

Διαβάστε επίσης

Μπαρτζώκας: «Είχα στο μυαλό πως ο Ολυμπιακός πρέπει να πάει για μεγάλα πράγματα»

Μπαρτζώκας: «Είχα στο μυαλό πως ο Ολυμπιακός πρέπει να πάει για μεγάλα πράγματα»

Ο προπονητής του Θρύλου είναι εκείνος ο οποίος ετοιμάζεται να οδηγήσει την ομάδα στο κορυφαίο σκαλί του βάθρου και σε αυτό το Final 4. Και μίλησε για την τελική φάση της διοργάνωσης και πως την περιμένει.