Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπάσκετ: Θρύλε, η μεγάλη εβδομάδα σου είναι εδώ

Μπάσκετ: Θρύλε, η μεγάλη εβδομάδα σου είναι εδώ
Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022 - 11:08

Ξημέρωσε μια υπέροχη Δευτέρα. Συνήθως τις Δευτέρες ο κόσμος… σιχτιρίζει. Όχι αν είσαι Ολυμπιακός. Πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο, πανηγυρισμοί, φιέστα, γιορτή. Κλίμα ευφορίας, αλλά και ευθύνη, απέναντι στην ομάδα και τον κόσμο, ο οποίος μπορεί να χάρηκε με την ψυχή του, τον τίτλο, το 47ο, αλλά περιμένει να δει την ομάδα να παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο. Όπως και η Διοίκηση του Ολυμπιακού.

Πρωτάθλημα στο μπάσκετ Γυναικών, τίτλος μέσα στη Λεωφόρο. Πανηγυρισμοί, γλέντι ξανά, μπουζούκια… Οι κόποι μιας χρονιάς έφεραν τη γλυκιά ανταμοιβή, η οποία σήμανε άλλη μια μεγάλη επιτυχία, για τον Σύλλογο.

Και μετά από όλα αυτά, έρχεται το… Final 4 του Βελιγραδίου. Η μεγάλη εβδομάδα του μπασκετικού Ολυμπιακού, είναι εδώ! Σε διάθεση… Βελιγραδίου. Σε διάθεση Final 4. Σε διάθεση Ευρωλίγκας. Και -γιατί όχι;- ΚΟΥΠΑΣ! Η εβδομάδα, η οποία αρχίζει σήμερα Δευτέρα, βρίσκει τον Ολυμπιακό πανέτοιμο για Βελιγράδι. Πανέτοιμο για Σερβία. Πανέτοιμο για την τελική ευθεία. Ο Ολυμπιακός είναι εδώ και περιμένει να φτάσει η στιγμή, για το τζάμπολ του μεγάλου ημιτελικού με την Εφές!

Μιλάμε για μια πραγματικά ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ! Μια εβδομάδα… Ευρωπαϊκού. Μια εβδομάδα για… τίτλο! Μια εβδομάδα για ΥΠΕΡΒΑΣΗ. Εβδομάδα για την οποία φτιάχτηκε ο φετινός Ολυμπιακός.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης