Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: Ξεμπερδεύουμε με Προμηθέα, «πιάνουμε» τον πελάτη! (video)

Ολυμπιακός: Ξεμπερδεύουμε με Προμηθέα, «πιάνουμε» τον πελάτη! (video)
Σάββατο, 4 Ιουνίου 2022 - 00:25

1-0 με 116-73 στο ΣΕΦ, 2-0 με 102-72 στην Πάτρα, έρχεται και το 3-0, στο ΣΕΦ, το βράδυ του Σαββάτου (4/6, 20:00). Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Προμηθέα στην τρίτη αναμέτρηση της ημιτελικής σειράς των πλέι οφ της Stoiximan Basket League.

Ο Θρύλος του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλει να τελειώσει τη σειρά με τον Προμηθέα το βράδυ του Σαββάτου. Και θέλει να δείξει την ίδια συγκέντρωση, την ίδια σοβαρότητα, την ίδια νοοτροπία για να κάνει τη δουλειά του.

Η σεζόν έχει μπει στην τελική ευθεία και ο Ολυμπιακός θέλει να την κλείσει με τον καλύτερο τρόπο. Θέλει να κατακτήσει τον μεγάλο του στόχο που δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα.

Και το τελευταίο εμπόδιο πριν διεκδικήσει και το πρωτάθλημα, είναι ο Προμηθέας. Ξεμπερδεύουμε με την ομάδα της Πάτρας, «πιάνουμε» τον πελάτη. Όλα στη σειρά τους. Όλοι στη σειρά τους...

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Πάμε για Game Over στο ΣΕΦ!

Πάμε για Game Over στο ΣΕΦ!

Πάμε να τελειώνουμε με τη σειρά των ημιτελικών και να προχωρήσουμε στους τελικούς. Τζάμπολ απέναντι στον Προμηθέα, στις 20:00, στο ΣΕΦ.