Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παπανικολάου: «Είμαστε και εμείς πεινασμένοι για το πρωτάθλημα» (video)

Παπανικολάου: «Είμαστε και εμείς πεινασμένοι για το πρωτάθλημα» (video)
Κυριακή, 5 Ιουνίου 2022 - 00:28

Περήφανος που ανήκει στον Ολυμπιακό με μία διοίκηση που πήρε μία δύσκολη απόφαση για να αλλάξει το ελληνικό μπάσκετ, δήλωσε ο Κώστας Παπανικολάου μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ. Και αναφέρθηκε και στο πόσο πολύ θέλουν όλοι στην ομάδα αυτό το πρωτάθλημα.

«Παρουσιαστήκαμε πολύ σοβαροί σε αντίθεση με παιχνίδια που το μυαλό μας έδειχνε να μην είναι εδώ. Επανήλθαμε εκεί που θέλαμε και απέναντι σε μια ομάδα που μου αρέσει πάρα πολύ και την θεωρώ πολύ επικίνδυνη και καλή. Ήταν θέμα δικής μας αγωνιστικής διάθεσης, ήμασταν προσηλωμένοι και κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε. Βρήκαμε καλό ρυθμό και δουλεύουμε για να φτάσουμε όλοι στο 100% και να δώσουμε το τελευταίο μπουστάρισμα.

Ας περιμένουμε να δούμε ποιος θα είναι στον τελικό. Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τον Παναθηναϊκό και να υπερεκτιμήσω τη Λάρισα ή το αντίθετο. Εμείς θα ξεκινήσουμε από αύριο να δουλεύουμε σε αυτό και θα μάθουμε τον αντίπαλό μας. Έχουμε πετύχει τους δύο στόχους μας και μένει ακόμα ένας που θα τον κυνηγήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Είμαστε και εμείς πεινασμένοι και ο κόσμος. Πάμε να τα δώσουμε όλα στους τελικούς.

Εμείς που ήμασταν εδώ τα τελευταία χρόνια περάσαμε κάποιες περίεργες καταστάσεις που δεν τις είχαμε συνηθίσει. Περάσαμε σε μία δυνατή και γερή απόφαση της διοίκησης που οδήγησε στην αλλαγή του ελληνικού μπάσκετ και προσωπικά είμαι περήφανος που είμαι κομμάτι. Και ο κόσμος έχει κάνει υπομονή σε όλες τις καινοτόμες ιδέες».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης