Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ένα βλέμμα, 1000 λέξεις (photo)

Ένα βλέμμα, 1000 λέξεις (photo)
Κυριακή, 5 Ιουνίου 2022 - 10:03
Αρθρογράφος: Χρήστος Κουής
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΗΣ

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Προμηθέα, έκανε το 3-0 στη σειρά, και πέρασε στους τελικούς της Stoiximan Basket League. Ο Κώστας Παπανικολάου παρέμεινε για δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα. Όμως, δεν πέρασε απαρατήρητος από τους φίλους του Ολυμπιακού, μικρούς και μεγάλους, οι οποίοι περίμεναν πως και πως να φωτογραφηθούν μαζί του!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Την παράσταση έκλεψε ένας λιλιπούτειος φίλος του Θρύλου, που δεν έπαιρνε το βλέμμα του από τον παίκτη του Ολυμπιακού. Στο βλέμμα του μικρού μας φίλου, βλέπουμε την αγάπη στο άθλημα, καθώς μπορεί τα χρόνια να περνάνε, αλλά η δίψα δεν σβήνει ποτέ. Ήταν τόσο όμορφη η στιγμή, που την αποτυπώσαμε και σας την παρουσιάζουμε.

Έτσι είναι κάποια πράγματα! Από μικροί μαθημένοι στα πρωταθλήματα, σε όλα τα αθλήματα! Να συνεχίζονται οι γενιές και να μεγαλώνει η οικογένεια του Θρύλου, δίπλα σε όλα τα τμήματα! Από τους μπαμπάδες στα παιδιά… Εξάλλου, μεγαλώνοντας, αυτές οι εικόνες είναι που μένουν στις καρδιές μας και ο Ολυμπιακός, είναι πάντα εκεί να μας κρατάει συντροφιά και να μας γεμίζει αγάπη…

Διαβάστε επίσης