Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο «χάρτης» της επόμενης Ευρωλίγκας

Ο «χάρτης» της επόμενης Ευρωλίγκας
Τρίτη, 7 Ιουνίου 2022 - 14:38

Αλλάζει λιγάκι η επόμενη Ευρωλίγκα. Αλλάζει «σχήμα». Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα για την κορυφαία μπασκετική διοργάνωση της Ευρώπης, με τον Θρύλο να επιστρέφει για να κοιτάξει ακόμη πιο ψηλά! Ο Ερυθρός Αστέρας, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, εξασφάλισε την συμμετοχή του στην επόμενη ευρωλίγκα και απομένουν οι δύο θέσεις μέσω wild-card, για ολοκληρωθεί το παζλ της διοργάνωσης. Η κατάκτηση της ABA League, εξασφάλισε, στον Ερυθρό Αστέρα, την συμμετοχή του στην επόμενη ευρωλίγκα και μαζί με την Βίρτους Μπολόνια που κατέκτησε το Eurocup έγιναν οι δύο ομάδες που πήραν… θέση για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά οι 16 ομάδες με εγγυημένη θέση στη EuroLeague 2022/23:

Αναντολού Εφές, Αρμάνι Μιλάνο, Μπασκόνια, Μπαρτσελόνα, Φενέρμπαχτσε, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου, Άλμπα Βερολίνου, Βιλερμπάν, Μονακό, Ζάλγκιρις Κάουνας, Βίρτους Μπολόνια και Ερυθρός Αστέρας.

Σε εκκρεμότητα, είναι ακόμα δύο θέσεις, μέσω wild card με την Βαλένθια και την Παρτιζάν, να είναι οι βασικότεροι διεκδικητές για τις θέσεις αυτές ενώ στον «αέρα» είναι η συμμετοχή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τα σενάρια που ακούγονται, να αλλάζουν από μέρα σε μέρα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης