Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ατομικό και θεραπεία ο ΜακΚίσικ, στομαχικές διαταραχές ο Ζαν Σαρλ!

Ατομικό και θεραπεία ο ΜακΚίσικ, στομαχικές διαταραχές ο Ζαν Σαρλ!
Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2022 - 14:02

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για το δεύτερο ματς της σειράς των τελικών στο ΟΑΚΑ και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, μετά το 74-61 του πρώτου τελικού, η ατυχία χτύπησε κιόλας δύο φορές… Δύο; Ναι, δύο. Με δύο προβλήματα άρχισε η εβδομάδα για τον Θρύλο. Ένα γνωστό και ένα απρόοπτο. Ενόψει τελικού στο ΟΑΚΑ, η κατάστασή τους θα επανεκτιμηθεί. Για ποιους μιλάμε; Για τον Σακίλ ΜακΚίσικ και τον Λιβιό Ζαν Σαρλ. Αμφότεροι έμειναν εκτός προπόνησης τη Δευτέρα 13/6.

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ ακολούθησε σήμερα (13/06) ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία. Η συμμετοχή του στην αυριανή (14/06) αναμέτρηση είναι αμφίβολη. Αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Λιβιό Ζαν Σαρλ, ο οποίος δεν έλαβε (13/06) μέρος στην προπόνηση λόγω στομαχικών διαταραχών.

Αυτό ανέφερε χαρακτηριστικά η ενημέρωση μετά την προπόνηση της Δευτέρας, με τον ΜακΚίσικ να είναι πλέον εξαιρετικά αμφίβολος, ενόψει του Game 2 στο ΟΑΚΑ. Παράλληλα, αμφίβολος είναι και ο Ζαν Σαρλ και η κατάστασή τους θα επανεκτιμηθεί την Τρίτη. Με τις πιθανότητες πάντως να μην είναι με το μέρος τους…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης