Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

One more…

One more…
Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2022 - 12:21
Αρθρογράφος: Χρήστος Κουής
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΗΣ

«Ακόμα ένα»… αναφώνησε σύσσωμη η αποστολή του Θρύλου μετά τη νίκη (72-78) στο ΟΑΚΑ και μας γέμισε με περηφάνια ακόμα μια φορά… One more… Οι εποχές αλλάζουν και το φετινό 6-1 έρχεται να επιβεβαιώσει εμφατικά το παραπάνω γνωμικό. Καλό το χιούμορ και τα πειράγματα για τους κλιματισμούς και για όλα αυτά αλλά η ουσία είναι μια και ΔΕΝ αλλάζει. Ο Ολυμπιακός έχει πάρει «τον αέρα» του Παναθηναϊκού και χτίζει βήμα-βήμα το μέλλον του, κάνοντας εκκίνηση στο παρόν.

Η προσπάθεια κάποιων, λίγων, να μειώσουν την αξία της φετινής πορεία του Θρύλου λέγοντας «ΟΚ, είναι καλύτερος δεν έγινε και τίποτα να χαθεί ένα πρωτάθλημα» είναι οι ίδιοι που έγιναν Έφες και Φενέρ… και θα γίνουν ξανά αν χρειαστεί, κάτι άλλο στην πορεία … Έτσι είναι όταν δεν έχεις δική σου ταυτότητα και νιώθεις λίγο τον αέρα της…αλλαγής να σε αφήνει εκεί που σου αξίζει… Στο περιθώριο… Πάμε παρακάτω…

Σαφώς και ο Θρύλος είναι ανώτερος και υπερέχει αλλά εντός παρκέ όλα μπορούν να πάρουν διαφορετική εξέλιξη. Η συγκέντρωση της ομάδας μετά το Final 4 στο Βελιγράδι και τα αποτελέσματά της στα πλέι οφ δείχνουν πως ο Ολυμπιακός είναι ένα, ίσως και δύο σκαλιά πάνω από κάθε αντίπαλο στην Ελλάδα. Το 3-0 στην σειρά θα είναι η απόδειξη…

One More για να πάρει αήττητος στα πλέι οφ το πρωτάθλημα και ρίξει αυλαία στο #μεχριτελους με τρόπο εμφατικό. O πήχης έχει μπει ψηλά και η ομάδα στοχεύει κάθε χρόνο και ψηλότερα. Ακόμα ένα… μέχρι το επόμενο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης