Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο γνωστός «πράσινος» παραμυθάς ασχολείται ΜΟΝΟ με τον Ολυμπιακό

Ο γνωστός «πράσινος» παραμυθάς ασχολείται ΜΟΝΟ με τον Ολυμπιακό
Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2022 - 14:40

Ρε τι τραβάμε… Ενοχλεί ο Θρύλος. Ενοχλεί πολύ… Πολύ άσχημα όμως… Κάθε τι που λέει, κάνει κάποιος από τον «ερυθρόλευκο» οργανισμό, περνάει από… κρίση, από τον γνωστό «πράσινο» παραμυθά, που έχει βρει… μόνιμη ασχολία με τον δυνάστη της ομάδας του! Ενοχλεί πολύ το επικείμενο 3-0 και η κατάκτηση του τίτλου με «σκούπα», στην πρώτη μετά το #μεχριτελους εποχή! Και ο Ολυμπιακός, ο οποίος έφτασε μέχρι το Final 4 (του) και μάγεψε την Ευρώπη, κάνοντας τα μεγαθήρια του ευρωπαϊκού μπάσκετ να… ιδρώνουν, στην ιδέα να τον αντιμετωπίσουν, φαίνεται ότι έχει χτυπήσει… νεύρο, με τον συγκεκριμένο! Του οποίου η θεματολογία, εδώ και μέρες, είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ «ερυθρόλευκη»!

Από τον Μπαρτζώκα στον Πρίντεζη, από τον Πρίντεζη στον Ντόρσεϊ. Με την ομάδα του που έχει γίνει… σκόνη στα χέρια του Θρύλου, έτοιμη να σκουπιστεί, θα ασχοληθεί καθόλου; Μπα ε; Ο γνωστός «πράσινος» παραμυθάς ασχολείται ΜΟΝΟ με τον Ολυμπιακό! Μόνο! Μία για τον κόουτς και το τι κάνει/λέει. Μία για τον Ντόρσεϊ και το τι κάνει/λέει. Μία για τον Πρίντεζη και για το τι κάνει λέει ο ίδιος, ή για εκείνον ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Μιλάμε για… μεγάλη αγάπη για τον Ολυμπιακό, ξαφνικά… Μιλάμε για… έρωτα. Έτσι είναι, καμιά φορά όταν κάποιος πιάνεται… «αιχμάλωτος», καταλήγει να… ερωτεύεται εκείνον που τον «αιχμαλώτισε»! Υπάρχει και όρος, επιστημονικός…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Περιμένουμε ακόμη την τοποθέτηση του Ιωάννη για το «πάμε να τους γ…» on camera (video)

Περιμένουμε ακόμη την τοποθέτηση του Ιωάννη για το «πάμε να τους γ…» on camera (video)

Ποστάρισμα δεν ήταν, αλλά γύρω-γύρω οι κάμερες… περίσσευαν. Δεν ακούσαμε ποτέ τον Ιωάννη Παπαπέτρου να μετανιώνει για τον τρόπο με τον οποίο μίλησε για πρώην συμπαίκτες του και συναθλητές του στην εθνική.