Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: Ήρθε η ώρα! Αύριο, κερδίζουμε ή χάνετε! Αύριο, δικαιώνεται το ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!

Ολυμπιακός: Ήρθε η ώρα! Αύριο, κερδίζουμε ή χάνετε! Αύριο, δικαιώνεται το ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!
Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2022 - 20:33

Ήρθε η ώρα. Έφτασε εκείνη η ώρα που περιμένουμε χρόνια τώρα. Από εκείνη την ημέρα που ο Ολυμπιακός και οι ιδιοκτήτες του πήραν μια ιστορική απόφαση. Μία απόφαση που εν τέλει άλλαξε πολλά. Το βράδυ της Παρασκευής, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος.

Το βράδυ της Παρασκευής ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ. Στον 3ο τελικό των πλέι οφ της Stoiximan Basket League. Και με νίκη «σκουπίζει» τον αντίπαλό του και κατακτά το πρωτάθλημα. Ολοκληρώνει την χρονιά με νταμπλ.

Το βράδυ της Παρασκευής, η φάση είναι μία: ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ή ΧΑΝΕΤΕ; Και για να προλάβουμε τους ευαίσθητους, το μήνυμά προφανώς και δεν είναι ούτε... απειλητικό, ούτε τίποτα άλλο. Είναι απλό: Είτε ο (σκάλες) ανώτερος Ολυμπιακός θα κάνει πάρτι στο ΣΕΦ, είτε ο Παναθηναϊκός απλώς θα λιποθυμήσει και θα ηττηθεί για 7η (ΔΙΑΔΟΧΙΚΗ) φορά φέτος! Απλά τα πράγματα!

Το βράδυ της Παρασκευής, δικαιώνεται το ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ! Πολλοί ήταν εκείνοι που το λοιδόρησαν, που κορόιδεψαν τον Ολυμπιακό και τους αδερφούς Αγγελόπουλους. Ο κόσμος, όμως, ήταν εκεί, δίπλα στην ομάδα, δίπλα στους Προέδρους. Δίπλα τους σε μία ιστορική απόφαση. Τώρα δικαιώνεται το ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ! Και αυτό το πρωτάθλημα, ειδικά όπως το παίρνει ο κατά πολύ ανώτερος Ολυμπιακός, είναι μία δικαίωση. Μεγάλη δικαίωση.

Αντέχετε; Εμείς, τώρα αρχίζουμε!

Τα λέμε το βράδυ της Παρασκευής! Στο ΣΕΦ! Και με κλιματιστικό...

Διαβάστε επίσης