Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτσι το γλέντησαν στα μπουζούκια οι πρωταθλητές Ελλάδας! (videos/photos)

Έτσι το γλέντησαν στα μπουζούκια οι πρωταθλητές Ελλάδας! (videos/photos)
Σάββατο, 18 Ιουνίου 2022 - 09:48

Ζούμε ιστορικές στιγμές! Μοναδικές! Ο Ολυμπιακός μας ξανά πρωταθλητής Ελλάδας, στο μπάσκετ! Έχοντας πολεμήσει το κατεστημένο και έχοντας θριαμβεύσει, στην πρώτη χρονιά επιστροφής του στην ελληνική πραγματικότητα, κάνει το νταμπλ και επιστρέφει θριαμβευτικά στον θρόνο του! Στην κορυφή της Ελλάδας! Το πάρτι στο ΣΕΦ ήταν υπέροχο, γεμάτο συγκινήσεις και γεμάτο δάκρυα χαράς! Ο Ολυμπιακός έκανε την απονομή, σήκωσε την κούπα, το γιόρτασε με τον υπέροχο λαό του, μέσα στο κλειστό του Φαλήρου, αλλά η συνέχεια δόθηκε στα μπουζούκια! Εκεί όπου οι πρωταθλητές Ελλάδας… το γλέντησαν με την ψυχή τους!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Και λογικό, άλλωστε. Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά, για όλους. Γεμάτη μάχες και γεμάτη ένταση. Γεμάτη πάθος και γεμάτη αγωνία… Και όμως, η δικαίωση ήρθε. Μαζί και το ξέσπασμα του Θρύλου, ο οποίος πανηγύρισε το πρωτάθλημα (μετά και το Κύπελλο) γλεντώντας το με την καρδιά του…

Δείτε:

Διαβάστε επίσης