Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όταν ο Ντέγιαν Ράντονιτς φόρεσε τον Δαφνοστεφανωμένο! (photos)

Όταν ο Ντέγιαν Ράντονιτς φόρεσε τον Δαφνοστεφανωμένο! (photos)
Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 - 12:57

Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας είναι αδέρφια. Δεδομένο αυτό. Οι σχέσεις είναι εξαιρετικές και φυσικά ανάμεσα στους δύο συλλόγους υπάρχει μεγάλος σεβασμός και αλληλεκτίμηση, σε όλα τα επίπεδα. Άλλο βεβαίως το οπαδικό κομμάτι και η αγάπη των ΓΑΥΡΩΝ για τον Ερυθρό Αστέρα, όπως και των Delije για τον Θρύλο, άλλο το επαγγελματικό κομμάτι παικτών και προπονητών. Κάπως έτσι, το όνομα του Ντέγιναν Ράντονιτς «παίζει» πολύ δυνατά για τον «αιώνιο» αντίπαλο του Θρύλου. Ο Ράντονιτς έχει εκφραστεί πολλές φορές θετικά, για τον Θρύλο, ακόμη και πολύ προσφάτως, όταν έλεγε πως η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ικανή να πάει στο Final 4.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Δεν είναι μόνο αυτό όμως… Ο Ράντονιτς είχε απευθείας επαφή με τον Θρύλο, έστω και… ανεπίσημα. Μία φορά όταν βρέθηκε στην μπουτίκ του μπασκετικού Ολυμπιακού στα «2 Αοράκια» και έβγαλε και τη σχετική φωτογραφία. Και μία φορά όταν έβαλε τον Δαφνοστεφανωμένο Έφηβο! Όχι σε φανέλα ή κοστούμι, αλλά σε κατακόκκινο φούτερ!

Δείτε τον -κατά πάσα πιθανότητα- νέο κόουτς τους ΠΑΟ, όταν φορούσε τα… κατάλληλα χρώματα!

Διαβάστε επίσης