Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ντόρσεϊ: «Εκπροσωπούμε με περηφάνια τη χώρα!»

Ντόρσεϊ: «Εκπροσωπούμε με περηφάνια τη χώρα!»
Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 - 10:32

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ είναι ένα μεγάλο «όπλο» στα χέρια του Δημήτρη Ιτούδη, στην Εθνική Ελλάδας. Ενόψει του αγώνα με τη Μεγάλη Βρετανία, τα βλέμματα είναι στραμμένα επάνω στη «γαλανόλευκη». Ο πρωταθλητής Ελλάδας με τον Θρύλο μίλησε για την παρουσία του στο ρόστερ της Εθνικής Ελλάδας, το ματς με τη Μεγάλη Βρετανία, το Ευρωμπάσκετ, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Αναλυτικά όσα επεσήμανε στο κανάλι του ΟΠΑΠ:

«Είμαστε όλοι εδώ, για να εκπροσωπήσουμε τη χώρα με περηφάνια και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε. Αυτός είναι ο στόχος για το παιχνίδι στις 30 Ιουνίου. Να πάρουμε τη νίκη και να συνεχίσουμε το καλοκαίρι, κοιτώντας το Eurobasket.

Αυτό βοηθάει πάρα πολύ. Υπάρχουν πολλά νέα παιδιά, με διαφορετικά χαρακτηριστικά, με διαφορετικές ηλικίες, σε αυτή την ομάδα, οπότε ο κόουτς θα μας βοηθήσει να «βρεθούμε» όλοι μεταξύ μας. Είναι ένας από τους καλύτερους. Θα μας δώσει ενέργεια, θα μας δώσει όλη τη γνώση την οποία έχει, για αυτά τα παιχνίδια.

Πρέπει να πάμε παιχνίδι με παιχνίδια και θα δούμε τι θα συμβεί. Είναι πολύ σημαντικό.

Είναι ένας από τους πέντε καλύτερους παίκτες αυτή τη στιγμή στον κόσμο (σ.σ μιλά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο). Για αυτό είναι σημαντικό να τον έχουμε. Ελπίζουμε να έρθει και να μας βοηθήσει για αυτά τα παιχνίδια. Να τον συναντήσουμε, να προπονηθούμε και να προετοιμαστούμε για τα παιχνίδια».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης