Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ντόρσεϊ: «Χαρούμενος στον Ολυμπιακό, υπάρχουν λεπτομέρειες να συζητηθούν»

Ντόρσεϊ: «Χαρούμενος στον Ολυμπιακό, υπάρχουν λεπτομέρειες να συζητηθούν»
Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2022 - 11:59

Το θέμα του Τάιλερ Ντόρσεϊ παραμένει ανοικτό για τον Ολυμπιακό και η αλήθεια είναι πως η επιθυμία του Θρύλου να κρατήσει εδώ τον διεθνή γκαρντ, είναι δεδομένη. Αναφέραμε νωρίτερα πως ο Ντόρσεϊ εξήγησε στο bnsports ότι το θέμα έχει δρόμο ακόμη και πως μόνο δεδομένη δεν θα πρέπει να θεωρείται η θετική ή η αρνητική εξέλιξη… Μετά το ματς με τη Μεγάλη Βρετανία, στη Λάρισα, ο 26χρονος άσος μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, για Εθνική και Θρύλο.

«Στον Ολυμπιακό ήμουν χαρούμενος. Είχαμε μια εξαιρετική χρονιά, είχα εξαιρετικό ρόλο, εκπληκτικό προπονητή και ό,τι κι αν συμβεί θα παραμένω χαρούμενος για όσα έζησα στον Ολυμπιακό. Όσον αφορά, λοιπόν στο πως νιώθω στον Ολυμπιακό, αυτό δεν επηρεάζει την απόφασή μου γιατί είναι ξεκάθαρο πως είμαι χαρούμενος στον Ολυμπιακό. Τώρα είναι μία διαδικασία που εξελίσσεται μέρα με την ημέρα, νούμερα και λεπτομέρειες που πρέπει να συζητηθούν», είπε χαρακτηριστικά.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

«Όπως ξέρετε το ΝΒΑ είναι το όνειρο κάθε παιδιού που ασχολείται με το μπάσκετ, αλλά και κάθε παίκτη στην Ευρώπη να το δοθεί η ευκαιρία να παίξει εκεί. Προς το παρόν συγκεντρώνομαι στον στόχο μου και σε ό,τι βρίσκεται… μέσα στο πιάτο μου. Δεν μπορώ να ελέγξω αν θα έρθει η πρόταση από το ΝΒΑ. Όπως είπα, παίρνω την κάθε μέρα ξεχωριστά και θα αποφασίσω όταν υπάρχει μπροστά μου κάτι χειροπιαστό, ώστε να μπορώ να πάρω μία απόφαση», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης

Για αυτό λέμε, δεν βιάζεται

Για αυτό λέμε, δεν βιάζεται

Με ανοικτά θέματα δικών του (ή μη) παικτών, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν μπορεί να «τρέξει» από τώρα σε μεταγραφές.