Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Οι άλλοι, καναπέ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Άλεκ Πίτερς: Ενέργεια και σουτ

Άλεκ Πίτερς: Ενέργεια και σουτ
Σάββατο, 2 Ιουλίου 2022 - 11:33

Ο Ολυμπιακός προχωράει για την απόκτηση του Άλεκ Πίτερς, ο οποίος θα είναι ο πρώτος… επιλαχών, κατά τη φετινή μεταγραφική κίνηση της ομάδας του Πειραιά. Ο 27χρονος φόργουορντ είναι ένας παίκτης με αρετές, τις οποίες ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει ξεχωρίσει και οι οποίες θεωρεί πως μπορούν να δώσουν στον Ολυμπιακό αυτό το οποίο χρειάζεται, για να πάρει το κάτι παραπάνω, στην θέση «4». Ο Πίτερς έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, τα οποία αρέσουν στον προπονητή του Ολυμπιακού και τα οποία τον έκαναν να προκρίνει την περίπτωσή του, για τη θέση αυτή. Μία θέση αρκετά σημαντική, στο παιχνίδι του Θρύλου και από την οποία ο Ολυμπιακός έχει συνηθίσει να παίρνει αρκετά πράγματα.

Ο Πίτερς είναι ένας αθλητικός φόργουορντ, πολύ κινητικός, με αρετές περιφερειακού στο σουτ. Πολύ δουλεμένο το τρίποντό του, πολύ δουλεμένη η ενέργεια την οποία βγάζει στο παρκέ και πολύ δυνατός, τόσο μακριά από το καλάθι, όσο και κοντά σε αυτό. Ο Πίτερς είναι επίσης εξαιρετικός ριμπάουντερ, γεγονός που δίνει στην ομάδα του τη δυνατότητα για δεύτερες επιθέσεις και για έξτρα ευκαιρίες για σκοράρισμα.

Ο Πίτερς είναι ένα αθλητικό «τεσσάρι», το οποίο βγάζει πολλή ενέργεια στο παιχνίδι του. Μπορεί να δώσεις λύσεις κοντά στο καλάθι και μακριά από αυτό και για αυτό ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον φέρνει στην ομάδα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης