Ντουντούκα
Τα καλύτερα έρχονται...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Αυτό μπορεί να δώσει ο Άλεκ Πίτερς στον Ολυμπιακό!

Αυτό μπορεί να δώσει ο Άλεκ Πίτερς στον Ολυμπιακό!
Κυριακή, 3 Ιουλίου 2022 - 10:31

Ο Άλεκ Πίτερς ήταν, στο μεγαλύτερο κομμάτι της καριέρας του έως τώρα, ένας ρολίστας πολυτελείας. Ένας εξαιρετικός παίκτης, ο οποίος από την… πίσω γραμμή ερχόταν και έδινε πολλές και αξιόπιστες λύσεις. Ο ίδιος ήταν που θέλησε να αποτινάξει αυτό τον ρόλο και να βγει μπροστά. Το έκανε στην Μπασκόνια. Ανέλαβε ευθύνες, βγήκε μπροστά και έδειξε ότι μπορεί. Ο Μπαρτζώκας τον έχει μελετήσει και ξέρει τι μπορεί να πάρει από εκείνον. Τι όμως; Ποιο είναι αυτό το στοιχείο, το οποίο ο Πίτερς μπορεί να προσφέρει στον Ολυμπιακό;

Μπορεί, πρωτίστως, να μεγαλώσει το γήπεδο, για την ομάδα του Μπαρτζώκα. Ως τεσσάρι με εξαιρετικό σουτ, ο Πίτερς μπορεί να ανοίξει άμυνες, παίρνοντας αντιπάλους προς την περιφέρεια και δημιουργώντας χώρους. Χώρους τους οποίους διεμβολιστές όπως ο Παπανικολάου, ο Ντόρσεϊ (λέμε, αν μείνει εντέλει), ο Σλούκας, μπορούν να μετατρέψουν σε ντράιβ και καλάθια. Μπορεί, παράλληλα, ο ίδιος να εκτελεί και να δίνει λύσεις από την περιφέρεια. Να σκοράρει από μέση και μακρινή απόσταση, αφού από το τρίποντο σουτάρει με 43,2%. Μπορεί να σουτάρει τόσο εν στάσει, όσο και σε αιφνιδιασμό, σταματώντας και εκτελώντας από την περιφέρεια.

Προφανώς η επίθεση είναι ατού του. Στην άμυνα έχει το κορμί και το ύψος να ματσάρει τεσσάρια και πεντάρια, μέσα στη ρακέτα, ενώ παράλληλα διαθέτει καλή αντίληψη των αμυντικών ισορροπιών, με αποτέλεσμα να παίρνει καλές τοποθετήσεις και να βγάζει πλεονέκτημα, στο μαρκάρισμα. Ο Μπαρτζώκας, ο οποίος ποντάρει πολλά στην άμυνα, θα κοιτάξει να τον εκμεταλλευτεί και στο πίσω μέρος του γηπέδου.

Συνολικά, ο Πίτερς είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει πολλά και διαφορετικά πράγματα στο γήπεδο. Είναι ένας σταθερά καλός παίκτης, τρομερά φιλότιμος, με αρετές στην επίθεση και την άμυνα. Ένας παίκτης που δεν φοβάται να πάρει πρωτοβουλίες και να «βγει μπροστά» για την ομάδα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης