Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όσο το θέμα Ντόρσεϊ δεν κλείνει, ο Καλάθης θα είναι στο «κάδρο»

Όσο το θέμα Ντόρσεϊ δεν κλείνει, ο Καλάθης θα είναι στο «κάδρο»
Κυριακή, 3 Ιουλίου 2022 - 12:24

Ο Ολυμπιακός έχει θέσει ως προτεραιότητα την παραμονή του Τάιλερ Ντόρσεϊ στο λιμάνι. Είναι σαφής η στόχευση του Θρύλου. Ο παίκτης είναι ικανός, αποτελεσματικός, «έδεσε» με την ομάδα και ξέρει το περιβάλλον. Έχει αξία, ποιότητα, είναι σε καλή ηλικία και μπορεί να δώσει ακόμη περισσότερα πράγματα, στον Θρύλο, τη νέα σεζόν. Από την άλλη, υπάρχει το θέμα του Νικ Καλάθη. Ο οποίος μπήκε στο «κάδρο» και παραμένει σε αυτό. Και τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Όσο το θέμα Ντόρσεϊ δεν κλείνει, ο Καλάθης θα είναι στο «κάδρο».

Είναι σαφείς οι προτεραιότητες του Ολυμπιακού. Και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, αλλά και ο Νικ Καλάθης, μπορούν να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα του Μπαρτζώκα. Δύο παίκτες με αρκετά παρόμοια, αλλά και αρκετά διαφορετικά χαρακτηριστικά, τα οποία ο Μπαρτζώκας ξέρει πως να εκμεταλλευτεί. Ο Καλάθης είναι δεινός δημιουργός, λιγότερο δεινός εκτελεστής. Ο Ντόρσεϊ το αντίθετο. Και ο κόουτς ξέρει πως η ομάδα μπορεί να ταιριάξει και το ένα, αλλά και το άλλο στοιχείο, στο παιχνίδι της.

Προτεραιότητα του Θρύλου είναι ο Ντόρσεϊ. Σαφές. Ο Καλάθης «παίζει» και έντονα. Δεν τον έχει βγάλει από το μυαλό του, ο Μπαρτζώκας. Αν το θέμα Ντόρσεϊ πάρει την… κατιούσα, θα πρέπει να περιμένουμε εξελίξεις στο «μέτωπο» Καλάθη.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης