Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προτεραιότητα ο Κώστας, τρεις ακόμα στην «ερυθρόλευκη» λίστα!

Προτεραιότητα ο Κώστας, τρεις ακόμα στην «ερυθρόλευκη» λίστα!
Κυριακή, 17 Ιουλίου 2022 - 20:48

Είναι αλήθεια, ότι στα μεταγραφικά του, ο Ολυμπιακός έχει προτεραιότητα αυτή τη στιγμή τον Κώστα Αντετοκούνμπο. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει, ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν εξετάζουν κι άλλους παίκτες στο μεταγραφικό παζάρι…

Λόγω της ιστορίας του, αλλά και της περσινής εντυπωσιακής σεζόν σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα, ο Θρύλος είναι ελκυστικός προορισμός για πολλούς παίκτες, αλλά και... μάνατζερ. Πολλοί ατζέντηδες θέλουν να συνεργαστούν με την ομάδα του Πειραιά, για αυτό και προτείνουν παίκτες στον Γιώργο Μπαρτζώκα και το επιτελείο του.

Τρεις παίκτες που έχουν προταθεί, λοιπόν, στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με δημοσιεύματα, είναι ο Μπεν Μπέντιλ, ο Μορίς Εντούρ και ο Λουίς Λαμπιερί. Και οι τρεις με εμπειρία από το κορυφαίο επίπεδο, την Ευρωλίγκα.

Ο πρώτος είναι Γκανέζος, γνωστός από τη θητεία του στον Παναθηναϊκό, αλλά και στην Αρμάνι Μιλάνο, ενώ ο Εντούρ έχει αγωνιστεί σε Ρεάλ Μαδρίτης και Γαλατασαράι. Όσον αφορά στον Λαμπιερί, ο Γάλλος φόργουορντ/σέντερ την τελευταία τετραετία έπαιξε στην Βαλένθια.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης