Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Από το υψηλό επίπεδο, στο υψηλότερο

Από το υψηλό επίπεδο, στο υψηλότερο
Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2022 - 10:22

Με κινήσεις ουσίας, με κινήσεις σοβαρές και μετρημένες, με κινήσεις σημαντικές, όμως, για την οικονομία της ομάδας, ο Ολυμπιακός θέλει φέτος να ανέβει ακόμη περισσότερο επίπεδο. Είναι σαφές ότι η περσινή σεζόν ήταν σκαλοπάτι, για τον Θρύλο στο παρκέ… Φέτος ανεβαίνει ακόμη ψηλότερα. Φέτος κάνει ακόμη ένα βήμα (ή και περισσότερα, θα φανεί…) προς τα επάνω, με στόχο να διεκδικήσει ότι δεν κατάφερε να κάνει πέρυσι.

Η βάση είναι ίδια. Δεν αλλάζει. Ο Ολυμπιακός θέλει πάντοτε να είναι στην κορυφή και εκεί στοχεύει να παραμένει, ακόμη και όταν την έχει κατακτήσει. Και αυτό, φυσικά, είναι το πιο δύσκολο… Το να παραμείνεις στην κορυφή είναι πιο δύσκολο από το να την κατακτήσεις. Και ο Ολυμπιακός το ξέρει.

Ωστόσο, είναι σαφές πως με τις κινήσεις, τις οποίες ο Ολυμπιακός έχει κάνει ήδη, στο μεταγραφικό παζάρι, στοχεύει σε αυτό ακριβώς. Το να κρατήσει την κορυφή στην Ελλάδα και να διεκδικήσει εκείνη στην Ευρώπη. Αυτό είναι και το μεγάλο ‘στοίχημα’. Το να μπορέσει ο Θρύλος να ισορροπήσει ανάμεσα σε Ελλάδα και Ευρώπη και να κρατήσει το επίπεδό του υψηλό, με διάρκεια, σε όλη τη σεζόν.

Οι προσθήκες που έγιναν δείχνουν ότι η ομάδα μπορεί φέτος να είναι καλύτερη. Ότι μπορεί φέτος να κάνει το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη. Να επιστρέψει τουλάχιστον στο Final 4 και να δει από εκεί τι καλύτερο μπορεί να πάρει. Αλλά και να κρατήσει τα σκήπτρα στην Ελλάδα, όπως του αξίζει.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης