Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει το Βελιγράδι να φαίνεται… λίγο!

Ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει το Βελιγράδι να φαίνεται… λίγο!
Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2022 - 12:57

Η νέα σεζόν που έρχεται θα βρει τον Ολυμπιακό στην κορυφή του ελληνικού μπάσκετ. Δεν θα τον βρει στην κορυφή του ευρωπαϊκού μπάσκετ, αλλά πολύ κοντά. Ο Θρύλος κατάφερε να φτάσει μέχρι την τελική τετράδα της Ευρωλίγκας. Για να είμαστε αληθινοί και ειλικρινείς και από συγκυρίες, αλλά και λόγω ταλέντου και ποιότητας. Κυρίως αυτό, γιατί… συγκυρίες είχαν και άλλοι… Και Βελιγράδι δεν είδαν…

Ο Ολυμπιακός όμως έχει ήδη δουλέψει εντατικά, σε αυτό το μεταγραφικό καλοκαίρι, για να καταφέρει να φτάσει σε σημείο την επόμενη σεζόν, να κάνει το Βελιγράδι να φαίνεται… λίγο. Να φαίνεται μικρό, μπροστά σε αυτά τα οποία θα επιχειρήσει να πετύχει φέτος.

Δεν προτρέχουμε. Θα είναι μια δύσκολη σεζόν και ο Ολυμπιακός έχει να κοντράρει ομάδες με πολλαπλάσια μπάτζετ και τρομερή ποιότητα. Αλλά έχει και ο ίδιος παιχταράδες. Σλούκας, Βεζένκοβ, Παπανικολάου, Φάλ και σταματάμε εδώ την καταμέτρηση γιατί δεν είναι εύκολο να αφήσουμε κάποιον έξω… Η ομάδα δομείται και χτίζεται με γνώμονα το να πάει καλύτερα από πέρυσι. Καλύτερα και πιο ψηλά. Ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει το Βελιγράδι να φαίνεται… λίγο! Όσα ζήσαμε στο Βελιγράδι, πριν από λίγους μήνες, μπορεί να είναι η βάση για… εκτόξευση! Και ο Ολυμπιακός, με τις μεταγραφές τις οποίες έχει κάνει έως τώρα, έχει γεμίσει το ρόστερ του με ποιότητα και ταλέντο, με εμπειρία και έχει, θεωρητικά ανεβάσει τους αριθμούς του. Όλα, βεβαίως, θα φανούν στο γήπεδο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης