Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γρήγορο μπάσκετ, κυριαρχίας (video)

Γρήγορο μπάσκετ, κυριαρχίας (video)
Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2022 - 14:27

Ο Ολυμπιακός νίκησε 72-81 τον Προμηθέα στην Πάτρα, σε φιλική αναμέτρηση, στο πλαίσιο της προετοιμασίας. Ο Θρύλος έπαιξε ωραίο μπάσκετ, γρήγορο, με άμεση σκέψη-εκτέλεση στην επίθεση και χέρια στην μπάλα διαρκώς, στην άμυνα. Γρήγορο μπάσκετ, με κυριαρχία και με κατοχή. Με εναλλαγές και τρεξίματα, σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου.

Η ομάδα ακόμη σχηματίζεται. Δεν είναι έτοιμη. Δεν είναι όπως πρέπει. Θα γίνει όμως. Γιατί το επίπεδο έχει ανέβει. Αν παρατηρήσει κανείς τα highlights του αγώνα με τον Προμηθέα, θα δει ψηλούς-κοντούς να… τρέχουν! Να βγαίνουν άμεσα στο transition και να έχουν άμεσα επιστροφές, όταν χρειάζεται. Θα δουν πίεση, ενέργεια, διάθεση… Θα δουν μια ομάδα, η οποία θέλει να πάει στο παραπάνω σκαλί, φέτος. Και στην Ελλάδα να τα πάρει ξανά όλα, αλλά και να πάει ένα βήμα πιο ψηλά, στην Ευρώπη.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Απολαύστε πρώτες εικόνες Θρύλου, στη σεζόν:

Διαβάστε επίσης