Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτή είναι η εξάδα ξένων του Ολυμπιακού για το Σούπερ Καπ

Αυτή είναι η εξάδα ξένων του Ολυμπιακού για το Σούπερ Καπ
Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022 - 12:32

Ο Ολυμπιακός φουλάρει για… Ρόδο. Και… ιδού η Ρόδος, ιδού και ο πρώτος τίτλους της αγωνιστικής περιόδου 2022-23! Το Σούπερ Καπ. Το οποίο βεβαίως μπορεί να διεξάγεται με μια ιδιαίτερη μορφή και ο Θρύλος να πρέπει να δώσει δύο ματς, για να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τροπαίου, αλλά δεν παύει να είναι ένας τίτλος και δη ο πρώτος της σεζόν. Και ο Ολυμπιακός τον «καλοβλέπει».

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, για τα ματς του Σαββάτου με Προμηθέα (ημιτελικός) και του τελικού (εφόσον λογικά πάει σε εκείνον) με Κολοσσό ή ΠΑΟ (θα κριθεί στον άλλο ημιτελικό της διοργάνωσης), αναγκαστικά άφησε εκτός έναν ξένο παίκτη. Και αυτός είναι ο Ταρίκ Μπλακ.

Επομένως η εξάδα των ξένων, την οποία ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει στα χέρια του, είναι η εξής: Τόμας Γουόκαπ, Αϊζέια Κάνααν, Σακίλ ΜακΚίσικ, Άλεκ Πίτερς, Τζόελ Μπολομπόι, Μουσταφά Φαλ. Με αυτούς θα πορευτεί ο Θρύλος στο διήμερο και με αυτούς θα σηκώσει την πρώτη κούπα της σεζόν.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης