Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σλούκας: «Δύο θρύλοι»! (video)

Σλούκας: «Δύο θρύλοι»! (video)
Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2022 - 00:58

Για την βράβευση του Βασίλη Σπανούλη από τον Ολυμπιακό, την παρουσία του Γιώργου Πρίντεζη και όχι μόνο μίλησε ο Κώστας Σλούκας στην ΕΡΤ. «Πολύ μεγάλες προσωπικότητες. Δύο θρύλοι του Ολυμπιακού και του ελληνικού μπάσκετ. Είναι κάτι πολύ σημαντικό να αναγνωρίζονται οι αξίες».

Για το παιχνίδι με το Περιστέρι (101-79): «Γνωρίζαμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε παιχνίδι πριν 2 μέρες. Το Περιστέρι είναι καλή ομάδα με έμπειρο προπονητή. Κρατάμε τη νίκη».

Για το αν σκέφτονταν τη «διαβολοβδομάδα»: «Δεν το σκεφτόμασταν. Ο Ολυμπιακός είναι απαιτητικός σύλλογος και κάθε φορά προσπαθούμε να βάλουμε όσους περισσότερους πόντους μπορούμε».

Για τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών: «Οι δημοσιογράφοι πάντα κάτι βρίσκουν. Παίζεις καλά είσαι έτοιμος, δεν παίζεις δεν είσαι. Εμείς πάμε μέρα με τη μέρα και προχωράμε».

Για το γεγονός πως ως αρχηγός δεν έχει χάσει: «Δεν έχω χάσει μέχρι τώρα. Ελπίζω να γυρίσει ο Παπανικολάου στην Ισπανία».

Για τη συνέχεια και το ματς με τη Ρεάλ: «Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είναι ένα απαιτητικό παιχνίδι. Παίζουμε με μία ομάδα επιπέδου Final Four».

Διαβάστε επίσης