Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλα τα λεφτά η φωτό του Τάκαρου με τον Kill Bill!

Όλα τα λεφτά η φωτό του Τάκαρου με τον Kill Bill!
Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2022 - 10:10

Μπορεί πλέον να μη φοράει τη φανέλα με το 7, αλλά η αλήθεια είναι ότι ΑΥΤΗ τη φανέλα, ποτέ δεν θα τη βγάλει… Ποτέ δεν θα τη βγάλει από πάνω του, από μέσα του αν προτιμάτε. Ο Βασίλης Σπανούλης, ό,τι και αν κάνει στη ζωή του, ό,τι και αν κάνει στην καριέρα του ως προπονητής, από εδώ και στο εξής, θα είναι για πάντα ένας από εμάς. Έτσι τον αντιμετωπίζει φυσικά και ο Τάκαρος, ο οποίος στη μεγάλη επιστροφή του Kill Bill στο σπίτι του, στάθηκε στο πλευρό.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Αμοιβαίος σεβασμός και αναγνώριση, με τον τεράστιο Βασίλη Σπανούλη να επιστρέφει εδώ όπου έγραψε ιστορία, έστω και από άλλο πόστο. Από άλλο μετερίζι. Όλα τα λεφτά η φωτό του Τάκαρου με τον GOAT, στα αποδυτήρια του ΣΕΦ, στο περιθώριο του αγώνα του Ολυμπιακού, με το Περιστέρι. Στον πάγκο του οποίου ο μεγάλος Σπανούλης κάνει τα πρώτα του βήματα ως προπονητής.

Δείτε:

Διαβάστε επίσης