Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δείξε ξανά, Θρύλε, ποιος είσαι!

Δείξε ξανά, Θρύλε, ποιος είσαι!
Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022 - 00:53

Διπλή εβδομάδα έχουμε στην Ευρωλίγκα και ο Ολυμπιακός ρίχνεται στη «μάχη» με τον αγώνα με τη Ρεάλ, στη Μαδρίτη (19/10, 21:45) για την 3η αγωνιστική.

Ο Θρύλος είναι ήδη στο 2-0 με τις νίκες απέναντι σε Μπαρτσελόνα (80-70 στη Βαρκελώνη) και Ζαλγκίρις (90-80 στο ΣΕΦ), αλλά στην ομάδα δεν κοιτάζουν αριθμούς και βαθμολογία, είναι έτσι κι αλλιώς πολύ νωρίς.

Μπορεί η Ρεάλ να έχει απουσίες, όμως το παιχνίδι δεν παύει να είναι δύσκολο. Δυνατό και δύσκολο. Και τον Ολυμπιακό τον περιμένει σκληρή δοκιμασία. Η πρώτη από τις δύο στην Ισπανία, μιας και την Παρασκευή (21/10), δοκιμάζεται στην έδρα της Μπασκόνια.

Θυμίζουμε, ο Κώστας Παπανικολάου έχει μείνει εκτός αποστολής με πρόβλημα στο γόνατο. Έχει και ο Ολυμπιακός σημαντική απουσία, με τον αρχηγό να χάνει και αυτόν τον αγώνα της ομάδας. Αλλά η επιστροφή του είναι κοντά...

Δείξε, ξανά, Θρύλε, ποιος είσαι!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης