Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κρύο» αίμα (videos)

«Κρύο» αίμα (videos)
Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022 - 10:41

Ένας άνθρωπος με «κρύο» αίμα φαίνεται στη δυσκολία, όχι στο εύκολο. Όχι απλώς στο να διατηρήσει την ψυχραιμία του, όταν τα πράγματα πάνε πρίμα. Που και εκεί μετράει βεβαίως, το να μη χάνει κανείς το… μυαλό του. Αλλά όχι τόσο. Περισσότερο μετράει στη… φωτιά. Εκεί όπου η μπάλα ΚΑΙΕΙ. Εκεί όπου η κατάσταση είναι δύσκολη. Και ο Κώστας Σλούκας είναι γεννημένος για αυτές τις καταστάσεις.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Το απέδειξε ξανά πριν από δύο ημέρες, όταν ανέλαβε να «εκτελέσει» την τελευταία επίθεση. Και μαζί τη… Ρεάλ. «Κρύο» αίμα. Αλλά δεν ήταν η πρώτη φορά. Ούτε και θα είναι η τελευταία, προφανώς. Ο Κώστας Σλούκας είναι, όπως είπαμε, γεννημένος για αυτό το πράγμα. Είναι γεννημένος για να είναι ο άνθρωπος, ο οποίος θα τελειώνει τα παιχνίδια…

Ας θυμηθούμε:

Διαβάστε επίσης

Νοοτροπία ομάδας

Νοοτροπία ομάδας

Ο Κάνααν ξέρει, δεν είναι… χθεσινός. Ξέρει ότι το μπάσκετ είναι περισσότερο από… μία δουλειά στο παρκέ.

Βιτόρια σημαίνει νίκη!

Βιτόρια σημαίνει νίκη!

Στις 21:30 ο Ολυμπιακός ρίχνεται ξανά στη «μάχη» της Ευρωλίγκας και θέλει το 4/4 απέναντι στην Μπασκόνια, μέσα στην έδρα της.