Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φτιαγμένος για να βάζει περισσότερους πόντους από τον αντίπαλο

Φτιαγμένος για να βάζει περισσότερους πόντους από τον αντίπαλο
Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2022 - 11:51

Πάμε να τα δούμε αναλυτικά, γιατί αυτή η ομαδάρα αξίζει κάθε λέξη ανάλυσης… 23 στα 36 σουτ δύο πόντων. Δυνατός. 9 στα 28 σουτ τριών πόντων. Όχι στο καλύτερο βράδυ του, αλλά ικανοποιητικός. 24 στις 26 ελεύθερες βολές από τη γραμμή και… σχεδόν αλάνθαστος.

Στο σκοράρισμα ο Ολυμπιακός έφτασε τους 97 πόντους, βάζοντας απλώς… παραπάνω από τον αντίπαλό του. Γιατί έτσι είναι φτιαγμένος. Έτσι είναι φτιαγμένη αυτή η ομάδα. Να έχει πάντα μια «απάντηση». Να βάζει, απλώς (όσο απλό μπορεί να είναι…) περισσότερους πόντους από τον αντίπαλό της… Βάζει 87 η Ρεάλ; Βάζει 89 ο Ολυμπιακός. Βάζει 92 η Μπασκόνια; Βάζει 97 ο Ολυμπιακός. Και πάει λέγοντας.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Πάμε παρακάτω: 10 επιθετικά ριμπάουντ, έναντι 8 της Μπασκόνια. 25 αμυντικά ριμπάουντ, έναντι 22. Αλλά και 23 ασίστ, έναντι 20. Αλλά και 7 κλεψίματα, έναντι 4 της Μπασκόνια. 10 λάθη, έναντι 9, από 2 τάπες και οι δύο… Και για φινάλε; 124 PIR έναντι 96…

Ανώτερος. Σε όλα σχεδόν. Ένα λάθος παραπάνω έκανε. Στα αρνητικά… αυτό είχε μόνο. Αλλά και δεν βρήκε τρομερή ευστοχία από την περιφέρεια. Δεν έχει ανάγκη. Αν δεν τη βρίσκει, πάει κοντά στο καλάθι. Θα σκοράρει από εκεί. Δεν έχει θέμα, αυτός ο Ολυμπιακός. Είναι φτιαγμένος για να βάζει περισσότερους πόντους από τον αντίπαλο. Απλό.

Διαβάστε επίσης