Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι νέοι κάνουν καλύτερους τους παλιούς!

Οι νέοι κάνουν καλύτερους τους παλιούς!
Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2022 - 12:06

Ο Ολυμπιακός έχει φτιάξει ένα υπέροχο κράμα νέων και παλαιών παικτών. Κάνααν, Πίτερς, Μπολομπόι, Μπλακ, ακόμη και ο Πάπας αν θέλετε, κάνουν τον Ολυμπιακό καλύτερο, όχι μόνο γιατί οι ίδιοι προσφέρουν, σε άμυνα, επίθεση, συνολική προσπάθεια της ομάδας εντός παρκέ. Αλλά και γιατί αναδεικνύουν την αξία των παικτών οι οποίοι ήταν ήδη εδώ. Φαλ, Παπανικολάου, Σλούκας, Λαρεντζάκης, Λούντζης, ΜακΚίσικ ακόμη και ο Βεζένκοφ, γίνονται καλύτεροι με τις μεταγραφές του καλοκαιριού στο πλευρό τους.

Οι ψηλοί παίζουν υπέροχα το πικ εν ρολ με τον Σλούκα. Οι κοντοί σκοράρουν, μαρκάρουν και δημιουργούν για τους παλιούς. Ο Βεζένκοφ μοιάζει να βρίσκεται με όλους με… κλειστά μάτια! Η «χημεία», την οποία έχει καταφέρει να αποκτήσει ήδη ο Ολυμπιακός, είναι συγκλονιστική! Συγκλονιστική…

Ο Μπαρτζώκας επέλεξε τους παίκτες προσεκτικά. Ήξερε τι έπαιρνε. Έναν προς έναν, τους διάλεξε με πρώτο κριτήριο το εξής: Να είναι παίκτες ΟΜΑΔΑΣ. Ξέρει τι θέλει ο Μπαρτζώκας από τον φετινό Ολυμπιακό. Και αυτό προσπαθεί να πάρει και να βγάλει στο παρκέ. Όλοι όσοι ήρθαν φέτος στην ομάδα, ωθούν μπροστά και εκείνους οι οποίοι προϋπήρχαν. Ο στόχος ήταν ένας και μέχρι στιγμής, επιτυγχάνεται. Οι νέοι κάνουν καλύτερους τους παλιούς!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης