Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπολομπόι: «Να κατακτήσει ο Ολυμπιακός την Ευρωλίγκα. Η καλύτερη ατμόσφαιρα στην Ευρώπη»!

Μπολομπόι: «Να κατακτήσει ο Ολυμπιακός την Ευρωλίγκα. Η καλύτερη ατμόσφαιρα στην Ευρώπη»!
Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022 - 13:39

Για τους στόχους του Ολυμπιακού αλλά και τον εαυτό του μίλησε ο Τζόελ Μπολομπόι στο Eurohoops και τόνισε πως αυτός είναι η κορυφή της Ευρώπης. Παράλληλα, τόνισε πως ο κόσμος του Ολυμπιακού δημιουργεί την καλύτερη ατμόσφαιρα στην Ευρώπη. «Οι προσδοκίες εδώ σίγουρα αυξάνονται ολοένα και περισσότερο. Και το νιώθεις πραγματικά από τους παίκτες, το σταφ, την διοίκηση. Θέλουν περισσότερα. Όσον αφορά την πίεση, όπως είπες, έπαιξα σε μια κατάσταση με μεγάλη πίεση. Είμαι συνηθισμένος σε αυτό. Μπορώ να παίξω υπό πίεση και αυτό με έκανε τον παίκτη που είμαι σήμερα.

Φέρνω αθλητικότητα. Μπορώ να παίξω άμυνα με αλλαγές σε κοντύτερους παίκτες και να παίξω σπουδαία άμυνα. Μπορώ να μοιράσω τάπες και να παίρνω ριμπάουντ σε υψηλό επίπεδο. Στην επίθεση, μπορώ να ‘ανοίξω’ το γήπεδο. Όχι μόνο να τελειώνω φάσεις κοντά στο καλάθι μετά από πάσες – και έχουμε σπουδαίους πασέρ. Μπορώ να ‘ανοίξω’ το γήπεδο με το να βάλω τα ανοιχτά σουτ. Μπορώ να κάνω λίγο και από τα δύο. Νομίζω πως έχουμε ταιριάξει καλά στην ομάδα, βλέποντας μπροστά. Έχουμε παίξει σχεδόν οκτώ ματς μέχρι τώρα και παίζω αρκετά καλά. Νομίζω πως θα είναι καλή χρονιά.

Όσον αφορά το μπάσκετ, έχεις την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί. Είναι μοναδική. Ίσως η καλύτερη στην Ευρώπη. Δεν το έχεις αυτό κάπου άλλου. Ίσως σε κάποια μέρη αλλά στο μεγαλύτερο κομμάτι του, δεν το βλέπεις όπως είναι εδώ. Και πραγματικά ανεβάζει τον παιχνίδι σου. Είναι μια διασκεδαστική ατμόσφαιρα για να παίζεις.

Γενικά, το κλαμπ έχει πολύ ιστορία. Και θέλουν να επιστρέψουν στην κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Νομίζω πως αυτή τη χρονιά έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και, τώρα που έρχεται η σεζόν, ξέρω πως θέλουμε να κάνουμε καλύτερη πορεία από την περσινή χρονιά».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης