Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φαλ: «Στόχος μας η Ευρωλίγκα!» (video)

Φαλ: «Στόχος μας η Ευρωλίγκα!» (video)
Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2022 - 09:55

Όσο περνάει ο καιρός, ο Ολυμπιακός γίνεται ολοένα και καλύτερη ομάδα. Παίζει σταθερά ολοένα και καλύτερο μπάσκετ και δείχνει ξεκάθαρα ότι κοιτάζει ψηλά. Στην Ελλάδα για το νταμπλ, στην Ευρώπη για Final 4 και γιατί όχι και για κούπα! Το επεσήμανε, άλλωστε, ο Μουσταφά Φαλ, μετά το παιχνίδι με τον Κολοσσό. Δεν… κρύφτηκε ο «πύργος» του Ολυμπιακού, μίλησε ανοικτά για τους υψηλούς στόχους φέτος.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

«Μπαίνουμε στο ματς όπως πάντα, με στόχο να κερδίσουμε και να είμαστε σοβαροί.

Μέχρι στιγμής, έχουμε απόσταση από τις άλλες ομάδες. Ο Παναθηναϊκός προφανώς και το Περιστέρι είναι πολύ καλές ομάδες, αλλά γενικά έχουμε απόσταση από τις ομάδες. Αλλά πάλι πρέπει να παίζουμε καλά να να εμφανιζόμαστε σοβαροί.

Σκεφτόμαστε ήδη την Μακάμπι, είναι πολύ σκληρή ομάδα, ειδικά στην έδρα της. Πρέπει να είμαστε σοβαροί. Έχουμε υψηλό επίπεδο, είμαστε καλή ομάδα. Έχουμε πάνω-κάτω, όπως όλες οι ομάδες, αλλά πρέπει να διορθώσουμε τα νεκρά διαστήματα.

Δεν υπάρχουν όρια, δεν ξέρουμε τι θα πετύχουμε και αν θα κατακτήσουμε την Ευρωλίγκα, αλλά αυτός είναι ο στόχος μας», επεσήμανε ο Γάλλος σέντερ.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης

Τόμας Ουόκαπ, η νέα έκδοση! (video)

Τόμας Ουόκαπ, η νέα έκδοση! (video)

Ο Αμερικανός πλέι μέικερ είναι φέτος… δυο σκάλες πάνω, σε σχέση με πέρυσι. Που φαίνεται αυτό; Συνολικά στο παιχνίδι της ομάδας.

Η χαρά του μπάσκετ, στο ΣΕΦ! (video)

Η χαρά του μπάσκετ, στο ΣΕΦ! (video)

Υπέροχη παρακάμερα, γεμάτη παιδάκια, οικογενειακή ατμόσφαιρα στην ομάδα και ωραίο μπάσκετ! Απολαύστε όσα… δεν είδατε, από το ματς με τον Κολοσσό.