Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν το δέχεσαι, το πολεμάς

Δεν το δέχεσαι, το πολεμάς
Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022 - 09:39

Συμβόλαιο με την επιτυχία δεν έχει κανείς. Συμβόλαιο με τη νίκη δεν έχει υπογράψει ούτε αυτός ο εξαιρετικός Ολυμπιακός. Κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι κάθε αγωνιστική θα φεύγει από το γήπεδο νικητής. Το γνωρίζουν άπαντες αυτό. Το γνωρίζουν και μέσα στην ομάδα. Καλύτερα από εμάς όλους. Η ήττα στη Μακάμπι μπορεί και να ήταν στο… πρόγραμμα. Για τον φετινό Ολυμπιακό, το να νικούσε στο Τελ Αβίβ, δεν θα ήταν υπέρβαση. Αλλά και η ήττα δεν τον βγάζει εκτός προγράμματος. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να τη δεχθεί αυτή… χαλαρά.

Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να σηκώσει τους ώμους και να πει «ΟΚ, έχασα». Η ήττα είναι μέσα στο παιχνίδι, αλλά η νοοτροπία πρέπει πάντα να είναι για… αήττητο. Δεν το δέχεται, ο Θρύλος, έτσι απλά. Το πολεμά τώρα. Γιατί η ήττα ήρθε με… λάθος τρόπο. Όχι γιατί η Μακάμπι μόνο έκανε αυτά που έπρεπε, αλλά γιατί και ο Ολυμπιακός ΔΕΝ έκανε αυτό που έπρεπε εκείνος να κάνει…

Αρχής γενομένης από την Άλμπα, η οποία παρεμπιπτόντως… άλωσε το Βελιγράδι με 84-88 και έρχεται στο ΣΕΦ με καλή ψυχολογία, πρέπει η ομάδα να δείξει ότι πήρε το μάθημά της. Μόνο έτσι θα προοδεύει. Αν από τεστ, σε τεστ… δείχνει ότι έμαθε. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας εντόπισε τι δεν έγινε καλά και τώρα πρέπει να το διορθώσει.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης