Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός-Άλμπα: Αυτοί σφυρίζουν την Πέμπτη!

Ολυμπιακός-Άλμπα: Αυτοί σφυρίζουν την Πέμπτη!
Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022 - 10:50

Άμεση αλλαγή πλεύσης, για τον Θρύλο, στην Ευρωλίγκα. Το ματς στη Μακάμπι έγινε, χάθηκε δυστυχώς και ΗΔΗ ανήκει στο παρελθόν. Η διοργάνωση «τρέχει» και στον Ολυμπιακό δεν έχουν δυνατότητα να «καθίσουν» πολύ στο αποτέλεσμα στο Ισραήλ. Προχωρούν και βλέπουν την Άλμπα Βερολίνου, η οποία έρχεται. Το βράδυ της Πέμπτης (21:00) στο ΣΕΦ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Η Ευρωλίγκα όρισε και ανακοίνωσε τους διαιτητές της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Άλμπα, μέσα από το οποίο η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες. Το παιχνίδι για την δέκατη αγωνιστική της διοργάνωσης ορίστηκαν να διευθύνουν οι Ντανιέλ Ιερεθουέλο (Ισπανία), Λεάντρο Λεσκάνο (Αργεντινή) και Γιόζιπ Ραντοΐκοβιτς (Κροατία).

Διαβάστε επίσης

Δεν το δέχεσαι, το πολεμάς

Δεν το δέχεσαι, το πολεμάς

Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να σηκώσει τους ώμους και να πει «ΟΚ, έχασα». Η ήττα είναι μέσα στο παιχνίδι, αλλά η νοοτροπία πρέπει πάντα να είναι για… αήττητο.