Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τον Ολυμπιακό να (μην) τον φοβάσαι!

Τον Ολυμπιακό να (μην) τον φοβάσαι!
Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 - 00:08
Αρθρογράφος: Στράτος Ζαλούμης
ΣΤΡΑΤΟΣ ΖΑΛΟΥΜΗΣ

Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο Ολυμπιακός στην Ευρωλίγκα, ο οποίος μετά την ήττα στο Τελ Αβίβ από τη Μακάμπι με 90-84, υποδέχεται στο ΣΕΦ, την Πέμπτη (24/11, 21:00) την Άλμπα Βερολίνου για τη 10η αγωνιστική.

Στόχος; Ξεκάθαρος! Η επιστροφή στις νίκες. Να πάει στο... 7-3 στην Ευρωλίγκα. Ο Ολυμπιακός παραμένει ψηλά στη βαθμολογία και η αλήθεια είναι ότι αν έλειπε εκείνη η ήττα στον Πειραιά από τη Βαλένθια, όλα θα ήταν σχεδόν τέλεια. Όμως, και αυτά μέσα στον αθλητισμό είναι.

Θα έρθουν και οι αναποδιές. Θα έρθουν και οι στραβές. Θα έρθουν και οι βραδιές που δεν θα είσαι καλός και θα χάσεις, που θα χάσεις για λίγο τη συγκέντρωσή σου και θα το «πληρώσεις». Ειδικά σε αυτήν την Ευρωλίγκα που είναι πολύ δυνατή και δύσκολη, οφείλεις να είσαι όσο πιο προσεκτικός γίνεται και να παίζεις με τη μέγιστη δυνατή συγκέντρωση.

Ως τώρα, το πρόσημο για τον Ολυμπιακό στην χρονιά, είναι θετικό. Ναι, προφανώς και τίποτα δεν κρίνεται τώρα. Όμως, είναι σημαντικό για την ομάδα να καταφέρνει να βγάζει αντίδραση σχεδόν κάθε φορά μετά από μία «στραβή». Και στο Τελ Αβίβ, έστω και αν η Μακάμπι είναι δυνατή ομάδα, έστω και αν έπαιζε σε δύσκολη έδρα, ήταν «στραβή» με βάση το πώς εξελίχθηκε το παιχνίδι. Καλύτερος ο Ολυμπιακός για τρία δεκάλεπτα, ήλεγχε τον αγώνα, αλλά αρκούσαν μόνο μερικά λεπτά στο τέταρτο δεκάλεπτο που έχασε τη συγκέντρωσή του για να χάσει και το ματς.

Με τα καλά του (τις περισσότερες φορές, τα πολύ καλά του), με τα λάθη του, ο Ολυμπιακός είναι πάντα εκεί. Και ο κόσμος του τον απολαμβάνει. Και τον στηρίζει και στα ζόρικα βράδια. Γενικά και στα ζόρικα είναι πάντα εκεί. Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, έχει την πολυτέλεια να αντιδράει μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα ή κάθε φορά που πληγώνεται ο εγωισμός του. Και ξέρετε τι γίνεται όταν αντιδράει, ε!

Απλό είναι... Τον Ολυμπιακό να (μην) τον φοβάσαι!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Εμείς, τη δουλειά μας!

Εμείς, τη δουλειά μας!

Τρικ ή όντως το πιστεύουν οι αντίπαλοι, ο Ολυμπιακός έχει μάθει να μην επαναπαύεται στα καλά λόγια που ακούει διαρκώς...

Απαραίτητη η αποψινή νίκη!

Απαραίτητη η αποψινή νίκη!

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο παρκέ, για να ολοκληρώσει με θετικό πρόσημο τη «διαβολοβδομάδα» και να νικήσει την Άλμπα! Τζάμπολ στις 21:00.