Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εμείς, τη δουλειά μας!

Εμείς, τη δουλειά μας!
Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 - 00:57

Βγήκε (και) ο προπονητής της Άλμπα Βερολίνου και αποθέωσε τον Ολυμπιακό. Δεν είναι ο πρώτος, λογικά δεν θα είναι και ο τελευταίος. «Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την Πέμπτη.

Ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή παίζει ίσως το πιο όμορφο μπάσκετ της EuroLeague. Κινούν απίστευτα καλά την μπάλα, παίζουν ομαδικά. Επιπλέον, είναι αμυντικά ικανοί να ασκήσουν μεγάλη πίεση», ήταν τα λόγια του Ίσραελ Γκονζάλεθ.

Είτε είναι μίας μορφής τρικ (για να... χαλαρώσει ο Ολυμπιακός), είτε όντως το πιστεύουν, ο Ολυμπιακός έχει μάθει να μην επαναπαύεται στα καλά λόγια που «ακούει» διαρκώς.

Κάνει τη δουλειά του, συνεχίζει να δουλεύει καθημερινά με στόχο την περαιτέρω βελτίωση και εξέλιξή του και... κλείνει τα αυτιά του. Και αυτό φαίνεται από τις επιδόσεις του στο παρκέ.

Εμείς, τη δουλειά μας!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Απαραίτητη η αποψινή νίκη!

Απαραίτητη η αποψινή νίκη!

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο παρκέ, για να ολοκληρώσει με θετικό πρόσημο τη «διαβολοβδομάδα» και να νικήσει την Άλμπα! Τζάμπολ στις 21:00.

Τον Ολυμπιακό να (μην) τον φοβάσαι!

Τον Ολυμπιακό να (μην) τον φοβάσαι!

Με τα καλά του, με τα λάθη του, είναι πάντα εκεί, έτοιμος να αντιδράσει κάθε φορά που νιώθει να «πληγώνεται». Και ήρθε η ώρα να το κάνει απέναντι στην Άλμπα (24/11, 21:00)...