Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χέρια στην μπάλα και «σπάσιμο νεύρων»

Χέρια στην μπάλα και «σπάσιμο νεύρων»
Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 - 12:08

Ολυμπιακός-Άλμπα Βερολίνου στις 21:00, λοιπόν. Και ο Θρύλος καλείται να δείξει ότι μπορεί ξανά να μπει σε ρυθμό νικών, «σβήνοντας» την ήττα στο Τελ Αβίβ. Απέναντι σε μια ομάδα, η οποία μπορεί να μην είναι εκ των κορυφαίων της διοργάνωσης, αλλά μια ομάδα δυσκολοκατάβλητη και ικανή, όταν της βγαίνει το passing game, ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί να κάνει άριστα τη δουλειά του στην άμυνα.

«Η Άλμπα είναι μια ομάδα που είναι πρώτη σε transition κατοχές, πρώτη σε transition πόντους, παίζει σε πολύ υψηλό τέμπο, πασάρουν πολύ τη μπάλα και παρότι ξεκίνησαν με ένα καλό ρεκόρ, δεν είναι μια ομάδα που δεν προσπαθεί ή τα παρατάει», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Απόψε ο Θρύλος θα χρειαστεί ξανά την καλή του άμυνα. Και η συνταγή στην άμυνα για τον Ολυμπιακό, απόψε είναι μία: Χέρια στην μπάλα και «σπάσιμο νεύρων». Αποτροπή των αιφνιδιασμών, γρήγορες επιστροφές και χέρια στην μπάλα. Κάθε πάσα να είναι… πρόκληση και τρομερά δύσκολο να βγει. Αν ο Ολυμπιακός κάνει σωστά τη δουλειά του στην άμυνα, μπορεί να… «σπάσει τα νεύρα» των Γερμανών. Και να πάρει αυτό που θέλει, από το ματς.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης