Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ρε, αυτοί πανηγυρίζουν! Μόνοι τους!

Ρε, αυτοί πανηγυρίζουν! Μόνοι τους!
Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022 - 10:10

Έχουν μεγάλη πλάκα. Περιμένουν… κάτι, ένα αποτέλεσμα, μια νίκη, για να… ξεσαλώσουν! Η στέρηση έχει φτάσει στο… τέρμα και με την παραμικρή αφορμή βγαίνουν και τα… δίνουν όλα! Αναδεικνύουν μέσα από την προπαγάνδα που τους στηρίζει κάθε τι μικρό και ασήμαντο, για να δείξουν ότι κάτι πέτυχαν. Δεν χρειάζεται να πούμε ότι δεν πείθουν κανέναν, ακόμη και οι Παναθηναϊκοί ξέρουν την αλήθεια και -φανταζόμαστε- δεν τρώνε σανό. Αλλά απ’ αυτό… έχει μπόλικο.

Δυόμιση κατοστάρικα κείμενο οι παραμυθάδες για τον Ολυμπιακό, που είναι δεύτερος και παρότι αντιμετωπίζει ανάλογα θέματα έλλειψης «χημείας» και «δεσίματος» μεταξύ παλαιών και νέων παικτών, ψάχνοντας να βρει τα πατήματά του και να πάει στο 100% (όπως άλλωστε μας λένε ότι κάνει και ο εξασφύριχτρος). Και… 7,5 κατοστάρικα κείμενο, ανάλυση για τον… 13ο της βαθμολογίας Παναθηναϊκό, ο οποίος… ίσα που ξεκόλλησε από την τελευταία και προτελευταία θέση.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Αν είσαι παραμυθάς, ξέρεις. Αν είσαι πρώην πρασινοφρουρός, επίσης ξέρεις. Αν είσαι το φίλαθλο κοινό στην Ελλάδα, εκεί και αν ξέρεις. Ειδικά πλέον, που έχουν δει μέχρι και οι «τυφλοί». Άραγε το πορτοκαλί είναι συνδυασμός που βγαίνει από το πράσινο, το μαύρο-άσπρο και το κίτρινο; Πρέπει να το τσεκάρουμε…

Προς το παρόν, θυμίζουμε τι ισχύει, στα… χαμηλά, με αυτούς που… πανηγυρίζουν:

Διαβάστε επίσης