Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δήλωσε Μπέικον στην Α1 ενόψει Ολυμπιακού, ο Παναθηναϊκός

Δήλωσε Μπέικον στην Α1 ενόψει Ολυμπιακού, ο Παναθηναϊκός
Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022 - 11:50

Ο Ολυμπιακός πήρε ήδη το πρώτο «αιώνιο» ντέρμπι στο μπάσκετ για φέτος. Απέναντι στον Παναθηναϊκό κατέκτησε το Σούπερ Καπ, αποδεικνύοντας ότι ήδη είναι καλύτερος του αντιπάλου του. Ο Ολυμπιακός από τότε δεν έχει αλλάξει πολύ. «Δένει» απλώς. Βελτιώνεται. Ο Παναθηναϊκός από την άλλη, άλλαξε κάπως. Πήρε και άλλους παίκτες και προσπαθεί ακόμη να σταθεί στα πόδια του. Και ενόψει του ματς που πλησιάζει, για την Α1, κάνει και αλλαγή, στο ρόστερ του…

Το «αιώνιο» ντέρμπι, δεύτερο της σεζόν εν Ελλάδι, φτάνει και στον Παναθηναϊκό θεωρούν ότι με τον Μπέικον θα… γλιτώσουν. Για αυτό και τον έβαλαν στη λίστα της Α1, αντί του Γκριγκόνις. Ο εξασφύριχτρος δεν προλαβαίνει εδώ και 1-2 χρόνια να… μετράει ήττες και την… ανυπαρξία του, απέναντι στον Ολυμπιακό. Με την κίνηση αυτή, στον Παναθηναϊκό θεωρούν ότι θα μπορέσουν να κάνουν… κάτι.

Ο Ολυμπιακός, από την πλευρά του, δεν προχωρά σε αλλαγές. Συνεχίζει να πορεύεται με τις επιλογές του Γιώργου Μπαρτζώκα και προσπαθώντας να «δέσει» ολοένα και περισσότερο, όσο περνά ο καιρός και οι αγώνες. Και στις 5/12, στο «αιώνιο» ντέρμπι, θέλει να αποδείξει ξανά την ανωτερότητά του, απέναντι στον Παναθηναϊκό. Με Μπέικον, ή χωρίς…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Θα πάει ψηλά, γιατί…

Θα πάει ψηλά, γιατί…

Αναλύουμε τους τρεις βασικούς άξονες της φετινής «συνταγής» του Ολυμπιακού στο μπάσκετ. Μια «συνταγή» με… γλυκό φινάλε, ελπίζουμε όλοι.