Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτοπεποίθηση, μπασκετάρα, αποθέωση (video)

Αυτοπεποίθηση, μπασκετάρα, αποθέωση (video)
Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2022 - 12:50

Ο Σάσα Βεζένκοφ είναι σε άλλο επίπεδο. Δεν θα σας κουράσουμε με στατιστικά, με αριθμούς και με στοιχεία. Τα έχουμε αναλύσει διεξοδικά όλα, στα πάμπολλα άρθρα, τα οποία έχουμε γράψει κατά καιρούς, για να καταγράψουμε την ωμή πραγματικότητα: Ότι ο Σάσα Βεζένκοφ είναι ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή, στη θέση «4».

Ο διεθνής Βούλγαρος του Θρύλου κινείται πραγματικά σε μία νέα… σφαίρα μπασκετικής φαντασίας. Και ο τρόπος με τον οποίο βάζει την μπάλα στο καλάθι είναι πραγματικά… εντυπωσιακός. Κάνει τα πάντα στο γήπεδο και το γεγονός ότι διαρκώς ανεβάζει την απόδοσή του, τον «ταΐζει» με τρομερή αυτοπεποίθηση…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Αυτοπεποίθηση, η οποία με τη σειρά της τον οδηγεί σε… μπασκετάρα. Ο Βεζένκοφ είναι ένα πραγματικό… πυροβόλο εντός παρκέ! Και αυτή η μπασκετάρα την οποία αποδίδει, τον οδηγεί με τη σειρά της, στην αποθέωση… Ένα ΣΕΦ ολόκληρο φώναζε το όνομα του MVP Νοεμβρίου, Σάσα Βεζένκοφ! Και το Olympiacos BC TV καθιερώνει… νέα ενότητα: Το MVP TV!

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης

Τον Θρύλο δεν θα τον υποτιμάς! Τον Θρύλο!

Τον Θρύλο δεν θα τον υποτιμάς! Τον Θρύλο!

Με τη μεγαλειώδη εμφάνισή του, απέναντι στη Βίρτους Μπολόνια και την εμφατική του νίκη, ο Ολυμπιακός απέδειξε για ποιο λόγο είναι η πιο «καυτή» ομάδα στην Ευρωλίγκα φέτος.

Μας συζητάει όλη η Ευρώπη

Μας συζητάει όλη η Ευρώπη

Ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός, νίκησε και αποτέλεσε την καλύτερη διαφήμιση για «τη χαρά του μπάσκετ».