Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αδιανόητος Ολυμπιακός, το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο (photo)

Αδιανόητος Ολυμπιακός, το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο (photo)
Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2022 - 14:07

Παραμιλάει η Ευρώπη, με τη νέα εκπληκτική εμφάνιση της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, στην Ευρωλίγκα. Το 117-71 επί της Βίρτους Μπολόνια είναι από μόνο του εντυπωσιακό. Που να καθίσει κανείς και να το… αναλύσει, σε όσα επιμέρους πέτυχε η αρμάδα του Μπαρτζώκα, στο παρκέ…

Ο Ολυμπιακός ήταν πραγματικά καταιγιστικός, απέναντι στην ιταλική ομάδα. Δικαίως ο κόσμος τους στις εξέδρες… τρελάθηκε! Και αποθέωση από την Ευρωλίγκα, για τον γίγαντα του ελληνικού μπάσκετ, ο οποίος στο παιχνίδι με τη Βίρτους κατέρριψε τρία ομαδικά του ρεκόρ!

Δείτε αναλυτικά:

** 117 πόντοι - Νέο ρεκόρ ομάδας

** 33 ασίστ - Νέο ρεκόρ ομάδας

** 159 PIR - Νέο ρεκόρ ομάδας

Ο Ολυμπιακός έσπασε τα κοντέρ, κόντρα στη Βίρτους… Το πήγε πραγματικά σε άλλο επίπεδο… τρομάζοντας την Ευρώπη. Και δικαίως σήμερα, μία ημέρα μετά, γνωρίζει ακόμη την αποθέωση!

Δείτε το ποστάρισμα:

Διαβάστε επίσης

Τι λένε τα άδεια καθίσματα ρε; (photos)

Τι λένε τα άδεια καθίσματα ρε; (photos)

Θυμήθηκαν μετά από… αιώνες πως είναι να παίζεις μπροστά σε κόσμο στο ΟΑΚΑ και μας διαχωρίζουν το κοινό του Ολυμπιακού σε… ποδοσφαιρικό και μπασκετικό; Από άλλο ανέκδοτο οι τύποι…

Τον Θρύλο δεν θα τον υποτιμάς! Τον Θρύλο!

Τον Θρύλο δεν θα τον υποτιμάς! Τον Θρύλο!

Με τη μεγαλειώδη εμφάνισή του, απέναντι στη Βίρτους Μπολόνια και την εμφατική του νίκη, ο Ολυμπιακός απέδειξε για ποιο λόγο είναι η πιο «καυτή» ομάδα στην Ευρωλίγκα φέτος.