Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν μπορεί να… αλλάζει κανάλι η ομάδα

Δεν μπορεί να… αλλάζει κανάλι η ομάδα
Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2022 - 11:52

Η συγκέντρωση που απαιτείται για να νικήσεις ένα ματς στην Ευρωλίγκα, απαιτείται για 40 λεπτά. Και δεν -πρέπει να- σταματά ποτέ. Είναι σαφές ότι ο Ολυμπιακός, αν και σε σχέση με άλλα ματς, άνοιξε περισσότερο το ροτέισον του και πήρε πράγματα από παίκτες όπως ο Μπολομπόι και ο Κάνααν, στο τέλος… σαν να άλλαξε κανάλι. Σαν να έκανε… ζάπινγκ, να δει τι άλλο «παίζει» εκείνη την ώρα… Δεν εξηγείται αλλιώς το πως «έφυγε» από το ματς…

Και η πραγματικότητα είναι μία: Δεν μπορεί να… αλλάζει κανάλι η ομάδα. Πρέπει πάντοτε και αδιάκοπα να μένει συντονισμένη. Ο κόσμος που βλέπει το +21 μπορεί και να κάνει λίγο ζάπινγκ. Η ομάδα πρέπει να μην έχει πρόσβαση στο τηλεκοντρόλ. Αυτό βεβαίως πρέπει να το περάσει σε απόλυτο βαθμό στην ομάδα του, ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Όχι τίποτε άλλο, αλλά δεν μπορεί ο Ολυμπιακός να… μονιμοποιεί μια εικόνα, κατά την οποία στο 4ο δεκάλεπτο χάνει την αυτοσυγκέντρωσή του, ή τις δυνάμεις του και… προδίδεται, χάνοντας τα ματς. Οφείλει να το δουλέψει. Να το διορθώσει. Να το εξαφανίσει αυτό. Συγκέντρωση 40 λεπτά.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης