Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για ΑΥΤΟ ο Ολυμπιακός είναι ομάδα του προπονητή του! (video)

Για ΑΥΤΟ ο Ολυμπιακός είναι ομάδα του προπονητή του! (video)
Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2023 - 14:28

Ο Ολυμπιακός αποτελεί μία εκ των κορυφαίων ομάδων στην Ευρωλίγκα. Αυτό δεν συμβαίνει… τυχαία. Ούτε και μπορεί να είναι προϊόν ταλέντου, μονάχα. Ναι, το ρόστερ βρίθει από ταλαντούχους μπασκετμπολίστες, οι οποίοι όμως παίρνουν αυτό το ταλέντο τους και το καλουπώνουν, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο Έλληνας προπονητής, καλύτερος προπονητής της Ευρωλίγκας πέρυσι, ξέρει καλά τι ζητάει από τους παίκτες του μέσα στο γήπεδο. Και όταν ο κόουτς σχεδιάζει και οι παίκτες εκτελούν ιδανικά, το αποτέλεσμα είναι απλό: Νίκες. Όταν, δε, ο κόουτς σχεδιάζει και οι παίκτες εκτελούν ιδανικά μία, δύο, τρεις φορές, με συνέχεια και διάρκεια, εν πάση περιπτώσει, πάει να πει ότι τα πράγματα… βαίνουν καλώς. Για να το πούμε σε κλίμα μετριοφροσύνης…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Προσοχή. Δεν μιλάμε με… αερολογίες. Δεν μιλάμε… έτσι. Αλλά με στοιχεία. Στοιχεία τα οποία βλέπουν άπαντες. Και αναδεικνύουν. Τι εννοούμε; Βιντεάρα του Basket Head δείχνει γιατί ο Ολυμπιακός ΤΟΥ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ έχει πλάνο, σχέδιο και το εκτελεί ΙΔΑΝΙΚΑ στο παρκέ. Face cut με ΜακΚίσικ και Παπανικολάου και πασέρ Σλούκα ή Ουόκαπ.

Η ίδια φάση, με διαφορετικούς πρωταγωνιστές… Σχέδιο άριστα εκτελεσμένο, σε περισσότερες της μιας περίπτωσης…

Δείτε!

Διαβάστε επίσης