Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτοί σφυρίζουν το ματς με την Αρμάνι

Αυτοί σφυρίζουν το ματς με την Αρμάνι
Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2023 - 10:59

Ο Ολυμπιακός έχει ξεπεράσει ήδη το μεγάλο «διπλό» στο ΟΑΚΑ, απέναντι στον Παναθηναϊκό και προχωρά. Έχει μπει ήδη στο 2023 και στόχος του είναι να συνεχίσει με νίκες, στην Ευρωλίγκα και στην Α1. Απέναντι στην Αρμάνι, ο Θρύλος θέλει να πάρει την πρώτη του νίκη στη νέα χρονιά (ημερολογιακά) και εκεί έχει στραμμένο το βλέμμα του.

Η Ευρωλίγκα προχώρησε στον ορισμό των διαιτητών, οι οποίοι θα σφυρίξουν τον εν λόγω αγώνα. Και έκανε γνωστά τα ονόματά τους. Την αναμέτρηση για την 17η αγωνιστική θα διευθύνουν οι Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία), Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία) και Ράιν Πεεράντι (Εσθονία).

Όποιοι και να σφυρίζουν, βεβαίως, ο Ολυμπιακός το μόνο που θέλει πάντοτε είναι το 50-50. Ξεκάθαρα. Υπήρξαν εσχάτως ορισμένες λανθασμένες αποφάσεις εις βάρος του, όμως ο Ολυμπιακός έχει βρει τον τρόπο να προχωρά και να βγαίνει νικητής.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης