Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Κάνααν δεν έγινε ξαφνικά «καλός», ήταν…

Ο Κάνααν δεν έγινε ξαφνικά «καλός», ήταν…
Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2023 - 15:26

Όταν ο Αϊζάια Κάνααν έψαχνε να βρει τα πατήματά του και δεν είχε «μπει» για τα καλά στην ομάδα, πρώτοι είχαμε τονίσει ότι ο Ολυμπιακός χρειάζεται να πάρει περισσότερα από εκείνον. Χωρίς ακρότητες, χωρίς αλαλαγμούς, χωρίς μηδενισμούς και… αφορισμούς, σταθήκαμε στο πλάι της ομάδας, υπολογίζονται ΜΟΝΟ το καλό της.

Προσοχή, αυτό το κείμενο δεν είναι για να… ευλογήσουμε τα γένια μας. Θέλουμε απλώς να πούμε ότι ακόμη και όταν ο Κάνααν δεν είχε βρει τον ρυθμό του και δεν πρόσφερε στην ομάδα τα αναμενόμενα, αναλύαμε διαρκώς ότι ο αφορισμός δεν… βγάζει πουθενά. Αναλύαμε την πρόθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα να διατηρήσει την πίστη του στον Κάνααν και να συνεχίσει να τον στηρίζει. Το έπραξε. Και δικαιώνεται…

Και η ουσία είναι μία: Ο Κάνααν δεν έγινε ξαφνικά «καλός», ήταν… Πρώτοι εμείς είχαμε αναδείξει την «απουσία» του, όταν δεν είχε «μπει» στο κλίμα. Και πρώτοι τώρα θα τον αποθεώσουμε! Ο Κάνααν έχει αρχίσει να βγάζει στο παρκέ την εικόνα του «πολυβόλου» που ξέραμε πριν έρθει στον Θρύλο. Ενός παίκτη επιθετικού, kiler, αλλά και ενός παίκτη-μέλος της ομάδας. Ικανό στην άμυνα, όσο και στην επίθεση.

Και ακόμη έχει δρόμο μπροστά του… Έχει να προσφέρει και περισσότερα…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Αφιερωμένα και τα 21 τρίποντα! (video)

Αφιερωμένα και τα 21 τρίποντα! (video)

Ο Ολυμπιακός «πυροβολούσε» ακατάπαυστα, απέναντι στην ΑΕΚ, με τον Κάνααν να…σέρνει τον χορό και τον Λαρεντζάκη να ακολουθεί! Επίδοση ρεκόρ τα 21 τρίποντα στο ΣΕΦ!