Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όταν σε ενδιαφέρει μόνο να «φτιάξεις» θέμα στον Ολυμπιακό…

Όταν σε ενδιαφέρει μόνο να «φτιάξεις» θέμα στον Ολυμπιακό…
Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2023 - 12:17

Αντί να κοιτάξουν να φτιάξουν ομάδα, να στηρίξουν τον προπονητή, ή να πάρουν άλλον εν πάση περιπτώσει και γενικά να ασχοληθούν σοβαρά με τα δικά τους θέματα, προσπάθησαν να «φτιάξουν» θέμα στον Ολυμπιακό… Η προπαγάνδα χτύπησε, προσφάτως, για να πάρει το ενδιαφέρον μακριά από τα του εξασφύριχτρου και να τα στρέψει… αλλού. Να αλλάξει την ατζέντα. Ασχολούνταν με το αν… πείθεται το μπασκετικό κοινό του Ολυμπιακού και κάθονταν να μετρούν καθίσματα στο ΣΕΦ… Για τέτοια ξεφτίλα μιλάμε.

Όταν σε ενδιαφέρει μόνο να «φτιάξεις» θέμα στον Ολυμπιακό… το βρίσκεις μπροστά σου. Έτσι πάνε τα πράγματα στη ζωή. Κάρμα. Το «θέμα» έρχεται και βρίσκει εσένα. Γιατί το να «ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα», λογική με την οποία πορεύεται εδώ και χρόνια ο βόθρος, ο οποίος τυγχάνει να είναι να… φανατικός οπαδός του μπασκετικού Παναθηναϊκού (ελέω διευθυντή) κοιτάζει πάντα πρωτίστως το πως θα… ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα. «Γείτονας» εν προκειμένω, είναι ο Ολυμπιακός. Όταν λοιπόν το ενδιαφέρον αφιερώνεται στο πως θα πληγεί… επικοινωνιακά ο μπασκετικός Ολυμπιακός και το πως θα δημιουργηθεί θέμα στο κοινό του Θρύλου (εμείς δεν χωριζόμαστε σε «μπασκετικούς» και «ποδοσφαιρικούς» όπως άλλοι…) έρχεται το ίδιο το άθλημα και επαναφέρει τους προπαγανδιστές στη σκληρή πραγματικότητα.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού «βράζει» με παίκτες, Ράντονιτς, διοίκηση και με τα φερέφωνα που πουλούσαν φύκια για μεταξωτές κορδέλες, την ώρα που ο Θρύλος απλώς δούλευε μεθοδικά και χωρίς λόγια… Αλλά βράζουν και με… όποιον ασχολείται γενικά με τον μπασκετικό Παναθηναϊκό. Τελικά οι προπαγανδιστές το… κατάφεραν. Το «θέμα» το έχει η αγαπημένη τους ομάδα και όχι ο Θρύλος.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

«Πονάει» στην οργάνωση η Ρεάλ

«Πονάει» στην οργάνωση η Ρεάλ

Με Σέρχιο Ροντρίγκεθ, με Αμπάλδε και Γκος να μένουν εκτός από το αποψινό ματς, ο Ολυμπιακός μπορεί να πιέσει στο «1» και να βάλει δύσκολα στη Ρεάλ.