Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Θρύλος μας καλεί σε δράση: «Όλοι κόκκινα απόψε στο ΣΕΦ!» (video)

Ο Θρύλος μας καλεί σε δράση: «Όλοι κόκκινα απόψε στο ΣΕΦ!» (video)
Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2023 - 14:05

Ντέρμπι κορυφής! Έτοιμος ο Ολυμπιακός, για να ριχτεί ξανά στη «μάχη» της Ευρωλίγκας και μάλιστα να παλέψει για την πρωτιά! Απέναντι στην τεράστια Ρεάλ Μαδρίτης, μια ομάδα συνώνυμο των τίτλων και των επιτυχιών, απέναντι σε μια ομάδα, η οποία κάθε χρόνο μπαίνει στη διοργάνωση, για να την κατακτήσει (τόσο απλά), ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για νίκη. Και η ΚΑΕ Ολυμπιακός… δίνει το σύνθημα:

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Θρύλος μας καλεί σε δράση: «Όλοι κόκκινα απόψε στο ΣΕΦ!», ανέφερε η ΚΑΕ Ολυμπιακός στο trailer του αποψινού μεγάλου ματς. Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο και θα… κοχλάζει. Και ο Ολυμπιακός δίνει το σύνθημα, για να είναι όλοι όπως πρέπει και με… dress code. Όλα τα κόκκινα μπλουζάκια στην μπουτίκ του μπασκετικού Ολυμπιακού θα έχουν 10€. Δείτε:

Δείτε και το βίντεο-promo του μεγάλου αποψινού (21:00) αγώνα με τη Ρεάλ στο ΣΕΦ, για την Ευρωλίγκα!

Διαβάστε επίσης

«Πονάει» στην οργάνωση η Ρεάλ

«Πονάει» στην οργάνωση η Ρεάλ

Με Σέρχιο Ροντρίγκεθ, με Αμπάλδε και Γκος να μένουν εκτός από το αποψινό ματς, ο Ολυμπιακός μπορεί να πιέσει στο «1» και να βάλει δύσκολα στη Ρεάλ.