Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η παρακάμερα της νίκης επί του Άρη (video)

Η παρακάμερα της νίκης επί του Άρη (video)
Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 - 13:04

Ο Ολυμπιακός νίκησε και τον Άρη, για την Basket League. Και έκανε, έτσι, άλλο ένα βήμα προς τον τίτλο και φέτος. Στόχος του είναι να κάνει ξανά το νταμπλ και να δείξει ότι ο περσινός του θρίαμβος μπορεί να επαναληφθεί. Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, υποδέχθηκε την Κυριακή στο ΣΕΦ τον Άρη και τον νίκησε, με ωραίο και αποτελεσματικό μπάσκετ, για ακόμη μια φορά.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Το ΣΕΦ ήταν ξανά με όμορφη ατμόσφαιρα, η ομάδα έβγαλε τη γνωστή εικόνα της. Μιας παρέας που χαίρεται και απολαμβάνει αυτό που κάνει. Μιας ομάδας που αγαπάει το καλό μπάσκετ και χαίρεται να προσφέρει θέαμα στον κόσμο. Ο Ολυμπιακός είναι αυτή τη στιγμή μια από τις πιο καυτές ομάδες της Ευρωλίγκας και φυσικά της Basket League και αυτή την εικόνα βγάζει ο ίδιος στο παρκέ και ο κόσμος του στην εξέδρα…

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όλα όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στην αναμέτρηση με τον Άρη (89-75).

Εδώ το βίντεο:

Διαβάστε επίσης